Έλειπε την πιο σημαντική ημέρα - Ο Λέντζας αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο γάμο του Μαυρίδη

Και όμως είναι κολλητοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλειπε την πιο σημαντική ημέρα - Ο Λέντζας αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο γάμο του Μαυρίδη

Είναι γνωστός ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας εκτός από συνονόματοι είναι και δύο πολύ καλοί φίλοί, τους οποίους και έχουμε δει να χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου τόσο στις εκπομπές που έχουν κάνει μαζί αλλά και σε στιγμιότυπα, που έχουν μοιραστεί μαζί μας.

Μια ευχάριστη είδηση που έγινε γνωστή είναι ο πολιτικός γάμος του Μαυρίδη με την Καθάργια, από τον οποίο είδαμε να λείπει ο ένας κολλητός του. Αν και κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν φήμες τσακωμού, ο Λέντζας μίλησε στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα, του οποίου την δήλωση είδαμε την Τρίτη 17/5. Ξεκαθάρισε λοιπόν πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους, απλώς εκείνη την ημέρα όσο και να ήθελε να είναι στο πλάι του φίλου του, ήταν άρρωστος.

Ο Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο γάμο του Γιώργου Μαυρίδη

«Εννοείται πως μίλησα με τον Γιώργο Μαυρίδη. Δεν μπόρεσα, δυστυχώς, να πάω στο γάμο γιατί ήμουν άρρωστος. Οπότε, ξέρεις, είναι παράξενες εποχές να είσαι άρρωστος και να είσαι γύρω σε ανθρώπους. Αλλά μιλήσαμε τηλεφωνικά και τη μέρα του γάμου και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία του.

Κι ελπίζω να τα καταφέρει και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους τώρα στο “Asia Express”. Εντάξει, νομίζω ότι το έχει απόλυτα», είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Γιώργος Λέντζας

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο του Μαυρίδη

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 οι δυο τους έβαλαν τις υπογραφές τους στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, φίλος του ζευγαριού και η κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με την Μάριον ήταν εκεί για να τα καταγράψει όλα και να μας χαρίσει αποκλειστικά πλάνα.

Η ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, καθώς περίμεναν δύο ολόκληρα χρόνια για να κάνουν αυτό το βήμα μετά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Tattoo Artist στην παραλία, ενώ τα καλύτερα είναι μπροστά τους.