«Αν αργούσα δύο μέρες...» - Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν αργούσα δύο μέρες...» - Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον αδερφό του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικά, το πρωί της Τρίτης 17/5, μαζί με την Χαρά Βέρρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος κομμωτής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμαθε πολύ ξαφνικά για το τι του συνέβαινε και αγχώθηκε ώστε να προλάβει την κατάσταση και να μη χρειαστεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Τόνισε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή και έβαλε σε προτεραιότητα τον εαυτό του.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την περιπέτεια υγείας του

«Πλέον βάζω σε προτεραιότητα την υγεία μου, τη ζωή μου. Με συντάραξε γιατί αν αργούσα δύο μέρες, αυτό το πράγμα αν δεν το ξέρεις μπορείς να πάθεις κάτι πολύ κακό ή να κάνεις εγχείρηση ή μπορεί και να πεθάνεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν μου το είπε ο γιατρός σοκαρίστηκα».

«Μετά από αυτό έβαλα άλλες προτεραιότητες, τον Τρύφωνα πάνω από όλα, να μη με ενδιαφέρει τόσο πολύ η δουλειά», κατέληξε.

Η αποκάλυψη για τη σχέση που έχει πλέον με τον Ηλία Ψινάκη

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 δηλώσεις στο Happy Day έκανε ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό, Τρίφωνας Σαμαράς. Ο πασίγνωστος κομμωτής, που πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μία άλλη συνεργασία του, αυτή με τον Ηλία Ψινάκη.

«Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα έπρεπε να έχει φύγει καν από το GNTM. Αυτές τις μέρες τελειώνω το τραγούδι που κάνω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5».