«Η Ρούλα Κορομηλά τσαντίστηκε...» - Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας τους

Τι συνέβη μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Ρούλα Κορομηλά τσαντίστηκε...» - Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας τους

Στο «Status» του Astratv μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το τι ακριβώς συνέβη και έφερε το τέλος στη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά.

Λίγο καιρό μετά τη σοκαριστική ληστεία που έγινε στο σπίτι του (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον δράστη), ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει για την καριέρα του και για τις στιγμές που σημάδεψαν την πορεία του.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για τη Ρούλα Κορομηλά

«Ήδη χτένιζα τη Ρούλα κι είχαμε πολύ καλή χημεία. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και της αρέσουν οι αλλαγές κι οι μεταμορφώσεις. Νομίζω ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο γιατί μου είχαν κάνει πρόταση να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση στην πρεμιέρα του Star τότε κι εγώ θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα και της είπα Ρούλα μου εγώ πρέπει να πάω εκεί.

Τσαντίστηκε η Ρούλα και διακόψαμε τη συνεργασία μας. Δεν την έχω χτενίσει ξανά από τότε. Τότε τη χτένιζα σε όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τρύφωνας Σαμαράς Ρούλα Κορομηλά

«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 21/02 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Love it» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος "άνοιξε" την καρδιά του και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Ήταν κάτι που δεν ήξερα καν ότι το έχω και το ανακάλυψα την ημέρα των Χριστουγέννων. Πήγα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο γιατί με πονούσε η κοιλιά μου κι ευτυχώς οι γιατροί μου φερθήκανε πολύ καλά.

Κάθισα μέσα 5 ημέρες και μου είπαν πως αν δεν είχα πάει, μπορεί να είχα άσχημη κατάληξη, και να έχανα ακόμη και τη ζωή μου. Ήταν πολύ σοβαρό. Θέλω να έχω την υγεία μου και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν».