Τρύφωνας Σαμαράς: «Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου»

«Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: «Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου»

Σε σοκ παραμένει ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά από την αποκάλυψη πως γνωστός του ο οποίος είχε είχε βγάλει αντικλείδι και έμπαινε μέσα στο σπίτι του όποτε ήθελε με αποτέλεσμα να τον ληστέψει. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά

«Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ. Λέω… εσύ; Δεν ήταν κολλητός μου φίλος, ήταν γνωστός μου. Είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και του ζήτησα να πάει να μου πάρει έναν καφέ.

Μου ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού για να ανοίξει, για να μη μου χτυπήσει το κουδούνι. Του τα έδωσα και πήγε κι έβγαλε αντικλείδια. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και έμπαινε ότι ώρα ήθελε, εκείνη τη μέρα ήταν στις 02:30 τη νύχτα.

«Πραγματικά φοβήθηκα, αλλά επειδή ήταν μέρα Χριστουγέννων και ήταν μέρα της γιορτής του, έδωσα τόπο στην οργή και δεν έκανα μήνυση. Μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε».

«Η μητέρα μου έλεγε “καλύτερα να παντρευόσουν και να έκανες παιδιά παρά αυτός που έγινες"»

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, κάνοντας αποκαλύψεις για τη μητέρα του και τον πατέρα του.

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε “καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες”. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου.

Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις εξετάσεις της δραματικής σχολής είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη. Πήγα ως μοντέλο στον Ασλάνη κι έγινα κομμωτής στα show του. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν γνωστός ως κομμωτής. Σκέφτομαι τη μητέρα μου κάθε μέρα εδώ και 14 χρόνια. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι αγρότες. Στα 12 ο πατέρας μου με πήρε στην οικοδομή, αλλά εγώ έκανα ηλιοθεραπεία», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε μια έκπληξη από τον μπαμπά του στον αέρα του Πάμε Δανάη.