Σήμερα είναι κούκλα και φουλ ερωτευμένη - Γνωστή παρουσιάστρια το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Πάει το μυαλό σας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήμερα είναι κούκλα και φουλ ερωτευμένη - Γνωστή παρουσιάστρια το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Αναγνωρίζεται το κοριτσάκι που ποζάρει όλο χάρη στην κάμερα; Σήμερα είναι πολύ γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης που έχει καταφέρει να "χτίσει" μεγάλη επιτυχία στο χώρο. Μάλιστα, είναι και πολύ ερωτευμένη με πρόσφατα διαζευγμένο.

Την εν λόγω φωτογραφία δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook με αφορμή τα γενέθλια της, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν.

Αυτή η παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας

Ο λόγος για την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της: «Ανέκαθεν στα γενέθλια με έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία! Φέτος τα σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής.. ας την ζήσουμε όπως τη βλέπουμε στα όνειρά μας και ας την κάνουμε υπέροχη! And what if we fall? Yes but… what if we fly? .. Ευχαριστώ για τις ευχές, τα τρυφερά λόγια, την αγάπη».

Βάσια Παναγοπούλου παιδική ηλικία

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πρόδωσε τα backstage από το δελτίο ειδήσεων του MEGA

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τα media με την φημολογούμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ίσως και να είναι η πιο ροκ παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Μάλιστα η δημοσιογράφος επέλεξε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο στα social media που το αποδεικνύει.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα backstage του δελτίου λίγο πριν την στιγμή της αποφώνησης και όπως φαίνεται το διασκεδάσει πολύ με System Of A Down.

«Όσα συμβαίνουν backstage πριν την αποφώνηση… με System Of A Down – γιατί είμαστε το πιο ροκ δελτίο! Μια νότα άκουσαν και αμέσως κατάλαβαν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου στη λεζάντα του αποσπάσματος που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα είμαστε ξανά μαζί στο κεντρικό δελτίο του MEGA την Κυριακή του Πάσχα διότι έχουμε δεύτερο γύρο γαλλικών εκλογών! Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα, να κοιμάστε κάθε βράδυ με το πιο πλατύ χαμόγελο και.. ψυχραιμία! Life is a waterfall We’re one in the river and one again after the fall» συμπληρώνει η Κατερίνα Παναγοπούλου.