Amber Heard: Χάνει τον ρόλο της στην ταινία Aquaman 2 εξαιτίας της οργής του κόσμου

Μάζεψαν υπογραφές για να την διώξουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Amber Heard: Χάνει τον ρόλο της στην ταινία Aquaman 2 εξαιτίας της οργής του κόσμου

Η δίκη για την διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard συνεχίζεται και, μάλιστα, η πρώην σύντροφος του ηθοποιού προχώρησε σε μία νέα κατηγορία. Ο κόσμος, όμως, έχει ξεσηκωθεί και πολλοί είναι αυτοί που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της. Έτσι, δέχθηκε μία "τιμωρία" που θα της κοστίσει.

Τι θα συμβεί στην Amber Heard σχετικά με την ταινία που συμμετέχει

Η ηθοποιός συμμετείχε στην ταινία Aquaman 2 και η Warner Bros, η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την ταινία αποφάσισε να ελατώσσει τον ρόλο της σε τεράστιο βαθμό, ύστερα από την πίεση του κοινού, αφού μάζεψαν 4 εκατομμύρια υπογραφές για να την απομακρύνουν από το cast. Δεν ήταν εφικτό να την διώξουν εντελώς εξαιτίας της συμφωνίας τους, όμως και η κίνηση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

«Δεν θα κερδίσει κάποιο Oscar» - Την "γλεντάνε" στο διαδίκτυο για το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα

Δεν είναι η πρώτη φορά, που όσοι παρακολουθούν την πολύκροτη δίκη της Amber Heard και του Johnny Depp την κατηγορούν πως είναι ψεύτικη μιας και μετά από ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου οι χρήστες θεωρούν πως είναι ακόμα μία κακή ερμηνεία της ηθοποιού να πείσει για τα λεγόμενά της.

Την ώρα που η Amber Heard αποκαλύπτει συνεχώς νέα στοιχεία για την ταραχώδη συμβίωσή της με τον Johnny Depp, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν μείνει άναυδοι με την παρουσία της εδώλιο, κυρίως όμως διότι παρατηρούν ότι αυτά δεν είναι λόγια που παραπέμπουν σε μαρτυρία, αλλά σε θεατρική παράσταση του Broadway.

Ο περισσότερος κόσμος έμεινε στο συγκεκριμένο βιντεάκι από τη δίκη-ριάλιτι της Βιρτζίνια, κατά την οποία όμως τα λόγια χάνουν τη σημασία τους μπροστά στις κινήσεις της 36χρονης Amber. Συγκεκριμένα αφού τελείωσε τον μονόλογό της μέσα σε δάκρυα, πρώτα κοίταξε στο πλάι και ύστερα έβαλε το χαρτομάντιλο στη μύτη της, έριξε ξανά μια ματιά και μετά κράτησε το χαρτομάντιλο για μια στιγμή χωρίς να κουνηθεί.

Η φράση «πόζαρε στην κάμερα» είναι αυτή που συνδέει όλες τις σκέψεις, μηνύματα και οργισμένα post του διαδικτύου, κάτι που ήρθε να προστεθεί ως ένα ακόμα «φάουλ» στην έως τώρα κατάθεσή της, με ειδικούς να συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η στάση του σώματός της δεν συνάδει με τα λόγια της.