Έσκασε πριν λίγο - Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο Θανάσης Πατριαρχέας!

Το ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασε πριν λίγο - Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο Θανάσης Πατριαρχέας!

Χαρές στην οικογένεια του πρωταγωνιστή του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα, καθώς μετά την είδηση πως βαφτίζει τα παιδάκια του με την Βίβιαν Δράκου, "ρίχνει" το Instagram με την ανακοίνωση πως το ζευγάρι περιμένει το τρίτο του μωρό! Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε με μία υπέροχη ανάρτησή του την τρίτη εγκυμοσύνη της γυναίκας της ζωής του και όπως φαίνεται το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το γεγονός!

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα

Ο ηθοποιόςανέβασε φωτογραφία του με την σύζυγό του της οποίας φιλούσε τρυφερά την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, και να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν από ακριβώς έναν χρόνο είχαν υποδεχτεί το δεύτερο κοριτσάκι τους στη ζωή, η οποία γέμισε με ακόμα περισσότερο ροζ χρώμα.

Στην τρίτη εγκυμοσύνη λοιπόν το ζευγάρι προτίμησε να αποκαλύψει την τρίτη εγκυμοσύνη σχετικά πρόωρα σε σχέση με την προηγούμενη καθώς ίσως δεν κρατιούνται από τη χαρά τους να υποδεχτούν το νέο μέλος.

«Όταν έβλεπα σκηνές που φιλούσε άλλες....» - Η αποκάλυψη για τον Θανάση Πατριαρχέα

Στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία και την ξαφνική πρώτη εγκυμοσύνη.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο» ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Για τον ρόλο που υποδύεται του «Άγγελου» στον Σασμό -διαβάστε εδώ κι ένα spoil για την σειρά-, είπε: «Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο “Άγγελος” ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο».

Με τη σειρά της, η Βίβιαν Δράκου ανέφερε: «Ο Θανάσης δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και γι’ αυτό δεν έχω την ανασφάλεια. Όταν έβλεπα σκηνές, που φιλούσε άλλες γυναίκες, δεν είναι και το καλύτερό μου. Του έλεγα “είσαι τόσο καλός που είναι λες και φιλάς εμένα”».