Μάριον Μιχελιδάδη: Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό της μέλλον - Έγινε γνωστό πως...

Με το ένα πόδι εκτός OPEN του χρόνου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάριον Μιχελιδάδη: Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό της μέλλον - Έγινε γνωστό πως...

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η εκπομπή του OPEN, «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» έκανε πρεμιέρα με την Μάριον Μιχελιδάκη. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η μεσημεριανή εκπομπή δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μάριον Μιχελιδάκη

Όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το ποια πρόσωπα αναμένεται να φύγουν τόσο από τον τομέα της ψυχαγωγίας όσο και της ενημέρωσης. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό για την Μάριον Μιχελιδάκη, την ήθελαν από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, ή τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο.

Μάριον Μιχελιδάκη - Open

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καθώς η παρουσιάστρια έχει "κλειδώσει" με το κανάλι να παραμείνει στην ψυχαγωγία.

«Ήταν άδικοι απέναντί μου!» - Τα καρφιά της Μάριον Μιχελιδάκη για την ΕΡΤ

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη στην εφημερίδα Real, δεν γινόταν να μην αναφερθεί μεταξύ άλλων στην λήξη της συνεργασίας της και στην αποχώρηση της από το κανάλι της ΕΡΤ. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μετά την μεταγραφή της στο Open, εξέφρασε το παράπονο της θεωρώντας πως αδικήθηκε μετά από τόση δουλειά στο κανάλι τους και ότι η συμπεριφορά που της έδειξαν δεν ήταν αυτό που περίμενε.

«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ξεκίνησε στο τέλος Οκτωβρίου του ’20 και μέσα σε εννιά μήνες έδειξε να έχει απήχηση στο κοινό με τη θεματολογία της, ανέβασε την τηλεθέαση αρκετά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, στο 7,5%, και έδειχνε να έχει μια δυναμική, ώστε σε μια δεύτερη σεζόν να χτιστεί καλύτερα και να αποδώσει περισσότερο», είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συνέβη και δεν ήξερα τις αποφάσεις, μέχρι που επέστρεψα από διακοπές για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θεώρησα άδικη τη συμπεριφορά απέναντί μου, μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά.

Η Μάριον Μιχελιδάκη για την ΕΡΤ

Είναι απολύτως κατανοητό ένα κανάλι να κάνει τους σχεδιασμούς του και τις επιλογές του, ο τρόπος είναι που ταρακούνησε τα μέχρι τότε επαγγελματικά μου δεδομένα. Δεν μπορούσα να βάλω τη δουλειά μου στον πάγο».

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε κλείνοντας: «Σε αυτό το κλίμα χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την πρόταση για το Open από πρόσωπα που γνώριζα και εκτιμώ. Είχα τη διάθεση να ακούσω κι όσο το συζητούσα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ένιωσα στήριξη, υπομονή στις αμφιταλαντεύσεις μου και έτσι γεννήθηκε μπροστά μου μια πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ των αλλαγών, αλλά τελικά, κάποιες φορές, αιφνιδιάζω και εμένα, όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις».