Τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την συνεργασία Φουρέιρα - Chanel στον αέρα του Καλό Μεσημέρακι

Κόλαφος ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την συνεργασία Φουρέιρα - Chanel στον αέρα του Καλό Μεσημέρακι

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Νίκος Μουτσινάς είχε πολύ όρεξη να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια showbiz, ενώ κεντρικό ζήτημα στο stand up του ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ελένης Φουρέιρα με την Ισπανίδα εκπρόσωπο της Eurovision, Chanel.

Ορεξάτος ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει την βενζίνη και το μυστικό του έρωτα

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την αύξηση των τιμών των καυσίμων, εντοπίζοντας μία πολύ συγκεκριμένη είδηση. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες βρέθηκε ένα νέο βακτήριο, το οποίο αρέσκεται στο να «πίνει» τη βενζίνη μέσα από το ντεπόζιτο.

«Άραγε αυτό να φταίει που ο κόσμος δεν βάζει πλέον καύσιμα;», αναρωτήθηκε.

Ενώ έπειτα προσπάθησε να «ελαφρύνει» το κλίμα δίνοντας έμφαση στην απάντηση της Τζένης Θεωνά στο παιχνίδι «οι 100», όπου η ηθοποιός τόνισε πως το μυστικό επιτυχίας ενός ερωτευμένου ζευγαριού είναι το να σκεφτεί πως ότι και να γίνει μεταξύ τους δεν πρέπει να ξυπνήσει το παιδί.

Επικές οι ατάκες του Νίκου Μουτσινά για την Eurovision 2022

Το βράδυ της Τρίτης 10/5 πραγματοποιήθηκε ο Α' Ημιτελικός του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2022 όπου όπως ήταν λογικό περίμεναν πως και πως οι θαυμαστές. Μπορεί να μην τα κατάφεραν όλες οι χώρες στο να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ωστόσο η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες που άφησε τους πάντες άφωνους με την ερμηνεία της Αμάντας Γεωργιάδη.

Με αφορμή λοιπόν τον μουσικό διαγωνισμό ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να αναφερθεί για την πρόκριση της Ελλάδας. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αμφιταλαντεύτηκε ιδιαίτερα για το αν θα δει Survivor ή Eurovision, και ενώ αρκετές φορές λίγο έλειψε να κοιμηθεί, εμφανίστηκε εν τέλει η Αμάντα την οποία λάτρεψε. Από τις εμφανίσεις που του άρεσαν ήταν αυτή της Δανίας με την τραγουδίστρια να την παρομοιάζει σαν τη Τζόϋς Ευείδη από το Ρετιρέ.