Δημόσια έκκληση από τη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Γλίτωσε από βέβαια θάνατο»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από τη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Γλίτωσε από βέβαια θάνατο»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, την είδαμε πριν από λίγο καιρό να αποχωρεί και από το Survivor 5 όπου απασχόλησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας 16/5 η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Ο ασπρούλης 2 ετών περίπου ψάχνει σπίτι ζει στην αυλή μου αλλά εδώ ρίχνουν φόλες κάποιοι. 2 φορές γλίτωσε από βέβαια θάνατο. Ψάχνουμε σπίτι. Αν έχεις ακούσει κάποιον να θέλει ζωάκι δείξε τον τον ασπρούλη. Θα δοθεί νόμιμα με όλα τα νόμιμα, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Περιμένει μήνυμα.»

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο-.

Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό σαφώς μαυρισμένη και ανανεωμένη και μάλιστα έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή. Αφού κάθισαν και οι δύο, ξεκίνησαν φυσικά να μιλούν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor 5

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται one, μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.