Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την επιτυχία της στην Eυrovision - Πού θα εμφανιστεί;

Απόψε το βράδυ στις οθόνες μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη μετά την επιτυχία της στην Eυrovision - Πού θα εμφανιστεί;

Μόλις λίγα 24ωρα μετά το τέλος του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη - δείτε εδώ την εμφάνισή της - είναι έτοιμη να παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στον αέρα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στον Γιώργο Κουβαρά και «Στο Κέντρο».

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη

Απόψε, Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στις 23:00 η Αμάντα Γεωργιάδη θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο Τορίνο αλλά και για την επιτυχία του τραγουδιού της στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμάντα κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό του μουσικού Διαγωνισμού, με το τραγούδι της "Die Together" το οποίο και κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ νικητές στέφθηκαν οι Ουκρανοί.

Την Κυριακή 15 Μαΐου, η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τον τελικό και ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν σε όλο της αυτό το ταξίδι. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί»

Αμάντα Γεωργιάδη - Eurovision

Αποθεώθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη από την J. K. Rowling του Χάρι Πότερ

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/5) όπου είδαμε την Αμάντα Γεωργιάδη η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together» να κερδίζει την 8η θέση (δείτε εδώ την τελική δεκάδα) ενώ από την άλλη η 24χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ ικανοποιητικά σχόλια.

Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που την αποθέωσαν ήταν επίσης και η γνωστή συγγραφέας του Χάρι Πότερ, η J. K. Rowling η οποία έγραψε το δικό της μήνυμα στήριξης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Πολύ μου άρεσε αυτό. Και ο “μουσικά” χαρισματικός σύζυγος το εγκρίνει επίσης. Δυνατό ρεφρέν».