«Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα» - Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται στον Νίκο Μουτσινά

Στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα» - Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται στον Νίκο Μουτσινά

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», την συνάδελφό του, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ανέφερε τους λόγους που δεν θα παρουσιάσει το «Love Island», ενώ μίλησε και για την αδικία που νιώθει με τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

Στο μάτι του κυκλώνα νιώθει πως βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου

«Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ. Αισθάνθηκα ότι ήμουν λίγο στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα ότι θέλω την ηρεμία μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θέλω το τελείως απομονωμένο αλλά να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Έψαχνα τον πυρήνα μου και το μέσα μου το αναζητούσε αυτό το κάτι. Το βρήκα και με έχει κάνει να αλλάξω. Δεν με επηρεάζουν πλέον πράγματα στο βαθμό που με επηρέαζαν. Το δουλεύω πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας;

Τα πάνω κάτω έρχονται στα τηλεοπτικά κανάλια την προσεχή χρονιά. Οι παρουσιαστές πηγαινοέρχονται στους σταθμούς προσπαθώντας να κλείσουν το καλύτερο deal και οι καναλάρχες αλλάζουν την απόφασή τους από τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά.

Μόνο το MEGA φαίνεται να βρίσκεται σε μια πιο σταθερή τροχιά, καθώς σκοπεύει να κρατήσει όλους τους παρουσιαστές που απέκτησε την τελευταία χρονιά. Αντίθετα στο OPEN και τον ΣΚΑΙ βλέπουμε πολλά πήγαινε - έλα. Και μπορεί το κανάλι του Φαλήρου να «έκλεψε» τον Άκη Παυλόπουλου από τον σταθμό του Κορωπίου, αλλά το OPEN προσπάθησε να αντεπιτεθεί υπογράφοντας με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το μονοψήφια νούμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έκαναν το κανάλι να κάνει δεύτερες σκέψεις για τη θέση της Μπέτυ Μαγγίρα, ωστόσο σε περίπτωση που η κρητικιά παρουσιάστρια έλεγε το «ναι», η Μαγγίρα δεν θα έφευγε από τον σταθμό, απλώς θα μετακινούταν στην μεσημεριανή ζώνη.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Μάριον Μιχελιδάκη καλοβλέπει την ενημέρωση και συγκεκριμένη τη θέση που αφήνει κενή ο Άκης Παυλόπουλος.

Ωστόσο, οι ασκήσεις τεχνητής αναπνοής λειτούργησαν και η πρωινή εκπομπή του OPEN πήρε τα πάνω της με αποτέλεσμα, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές να αποσύρει την πρόταση από την Ιωάννα Μαλέσκου, το μέλλον της οποία είναι αρκετά θολό.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει δείξει έντονα τη δυσαρέσκεια του προς την παρουσιάστρια και τα νούμερα που φέρνει η εκπομπή της. Ενώ το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της Μαλέσκου, η οποία ρίχνει σπόντες συνεχώς στον αέρα του «Love it».

Αυτή την στιγμή η παρουσιάστρια βρίσκεται απέναντι σε ένα πολύ σοβαρό δίλλημα. Να μετακινηθεί σε άλλον σταθμό - που προς το παρόν δεν έχει προτάσεις, να παραμείνει στο κανάλι που δεν θέλει σε άλλη (υποβαθμισμένη) θέση ή να επιστρέψει στην Κρήτη, τώρα που βρήκε τον έρωτά της. Ο χρόνος θα δείξει.