Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη με το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε - Οι οργισμένες αναρτήσεις της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη με το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε -  Οι οργισμένες αναρτήσεις της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ το τρυφερό post με την μικρή στην αγκαλιά της). Ωστόσο, η ίδια εμφανίστηκε φανερά έξαλλη μετά από ένα απρόβλεπτο περιστατικό που της συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως καθώς οδηγούσε με το αυτοκίνητό της στον δρόμο βρισκόταν στο τιμόνι την ώρα που κάποιος άντρας οδηγός πέρασε δίπλα της και της έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στο σημείο αυτό, θα ήθελα απλά να δηλώσω πόσο πιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος χωρίς όλους εσάς τους βλάκες, για να μην πω κάτι χειρότερο, που ψάχνετε αφορμή να κάνετε το σεξιστικό σας σχόλιο για μία γυναίκα που οδηγεί λίγο πιο προσεκτικά από εσάς, που παρκάρει λίγο πιο αργά από εσάς ή ή ή ή… Και να πείτε την εξυπνάδα σας. Άι και σιχτίρ».

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη

Το περιστατικό στις κούνιες που ενόχλησε την Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη για όσο διάστημα λείπει ο αγαπημένος της στο εξωτερικό -(Δείτε φωτογραφία του άντρα της από ταξίδι αστραπή για να δει τα κορίτσια του)- έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνη της το μεγάλωμα της κόρης και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Περνάει ασφαλώς μια πολύ όμορφη φάση και απολαμβάνει τη μητρότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολα περιστατικά.

Ένα από αυτά αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από ένα story στο Instagram, καθώς είχε μια περίεργη εμπειρία στην παιδική χαρά. Πιο συγκεκριμένα, πήγε με την μικρή της σε ένα πάρκο και δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι περίμενε μισή ώρα και παραπάνω για να κατεβάσουν οι υπόλοιπες μαμάδες τα δικά τους παιδιά από την κούνια.

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι;

Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα»