Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως ξεκίνησε διατροφή - «Πρέπει να βάλω έναν στόχο να χάσω κιλά σοβαρά»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως ξεκίνησε διατροφή - «Πρέπει να βάλω έναν στόχο να χάσω κιλά σοβαρά»

Το βράδυ της Τρίτης 18/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» την Μαργαρίτα Νικαλαΐδη η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα όπου κατάφερε να κερδίσει το MasterChef για πρώτη φορά.

Από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη σχετικά με την διατροφή που ξεκίνησε καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθες την πιο παράξενη μέρα της τελευταίας πενταετίας. Ξεκίνησα την πρώτη μέρα διατροφής σοβαρά της τελευταίας πενταετίας. Πώς να είναι σοβαρή όταν έρχεται εδώ; Δεν υπάρχει cheat day σε μένα γιατί πρέπει να βάλω έναν στόχο να χάσω κιλά σοβαρά».

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για το θέμα τω κιλών του ενώ από την άλλη ξέσπασε κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντική η καθημερινή αγάπη και η συντροφικότητα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Μέχρι τώρα πίστευα πως τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί, φθείρουν τη σχέση τους, αλλά πια, δεν συμφωνώ. Όταν είσαι καλά με τον άλλον, σου λείπει κάθε στιγμή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου