"Το έμαθε πριν λίγες ώρες από..." - Έξαλλη η κόρη του Στάθη Ψάλτη με την εκταφή του

Η οργισμένη ανάρτηση της Καίτης Φίνου και η αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σάλο έχει προκαλέσει η εκταφή του Στάθη Ψάλτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου 5 χρόνια μετά το θάνατο του. Οι εικόνες μάλιστα από τον διαλυμένο τάφο του ηθοποιού είναι σοκαριστικές και έφεραν την οργή της Μαίρης Μπάρκουλη η οποία έκανε γνωστό το γεγονός

Το Κοιμητήριο Ζωγράφου, αναφέρει σε ανακοίνωση ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε», ωστόσο, σύμφωνα με αποκάλυψη της Καίτης Φίνου μέσα από ανάρτηση, η κόρη του δεν ενημερώθηκε ποτέ.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου και η αποκάλυψη για την κόρη του Ψάλτη

«Σταθάκο μου… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ όλους όσους σ’ αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή- η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”.

Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! Όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Άννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις…

*όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’ εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει».

Καίτη Φίνου για Στάθη Ψάλτη

Αυτή είναι η κόρη του Στάθη Ψάλτη

Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, είχε μιλήσει για τον πατέρα της και εξομολογήθηκε πως είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον θάνατό του.

«Νομίζω πως όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η αίσθηση ότι ο πατέρας μου έχει ‘φύγει’ δεν πρόκειται να ξεπεραστεί. Νομίζω πως θα χτυπήσει την πόρτα και θα μπει μέσα να με χαιρετήσει» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως εξομολογήθηκε της λείπει η επικοινωνία που είχαν. Οτιδήποτε την συνέβαινε τον έπαιρνε τηλέφωνο. «Ακόμα και τώρα το χέρι πηγαίνει στο νούμερο τηλεφώνου που είχε και προσπαθώ να του τηλεφωνήσω. Και μετά συνειδητοποιώ και λέω ‘Μαρία τι κάνεις; Ο μπαμπάς έχει πεθάνει’. Είναι τρομακτική η έλλειψη της απώλειάς του. Ο πατέρας μου ζει μέσα μου, αλλά η θέση δίπλα μου θα είναι πάντα άδεια».

Στάθης Ψάλτης κόρη