«Τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα...» - Η απάντηση του Δήμαρχου Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Τι συνέβη τελικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα...» - Η απάντηση του Δήμαρχου Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/5) ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος εξήγησε τι συμβαίνει με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας από την οικογένεια του ηθοποιού δεν ασχολήθηκε με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν (δείτε εδώ την οργισμένη αντίδραση της κόρης του)

Η αποκάλυψη του Δημάρχου Ζωγράφου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

«Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στου Ζωγράφου στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία της ταφής στις 24/4/2 και παρέμεινε ως τις 16/5/22 χωρίς να εμφανιστεί κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του για την εκταφή. Την προβλεπόμενη διαδικασία την ξέρουν αλλά τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα», είπε μεταξύ άλλων.

Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Στάθης Ψάλτης προκαλώντας τεράστια θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης 17/5 έγινε η εκταφή του ηθοποιού στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μπάρκουλη δεν δίστασε να ξεσπάσει δημόσια καθώς θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς “υπηρεσιακά“.

Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν». Δείτε εδώ την συγκινητική αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη 5 χρόνια μετά το θάνατο του

Στάθης Ψάλτης