Αυτή είναι η παίκτρια GNTM που «έφαγε» τη μήνυση από τον ταξιτζή

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η παίκτρια GNTM που «έφαγε» τη μήνυση από τον ταξιτζή

Όπως έγινε γνωστό, χτες το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, οδηγός ταξί της εφαρμογής Taxibeat προχώρησε σε μήνυση κατά γνωστού μοντέλου, που έχει περάσει από το διαγωνισμό του GNTM. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο το μοντέλο δημοσίευσε βίντεο στο TikTok ενώ βρισκόταν στο ταξί χωρίς να ενημερώσει τον εν λόγω οδηγό.

Το θέμα φαίνεται πως έχει φτάσει ήδη στη δικαιοσύνη καθώς της έχει ήδη ασκηθεί μήνυση από τον ταξιτζή, που την κατήγγειλε (δείτε εδώ τη μήνυσή του).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ταξιτζή στο Love It

Το περιστατικό με τη μήνυση σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 18/5 στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όπως αναφέρθηκε, το μοντέλο δεν ήθελε να μιλήσει. Στη συνέχεια, προέβησαν σε τηλεφωνική κλήση με τον δικηγόρο του εγκαλούντος, κ Τρουμπετάρη.

«Γενικά δε μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία για την υπόθεση, θα πω όσα μπορώ. Έχουμε προσφύγει στην δικαιοσύνη και περιμένουμε η Πολιτεία να αντιδράσει το γρηγορότερα. Ο εντολέας μου δεν έλαβε ο ίδιος γνώση του βιντεοληπτικού υλικού. Ο ανηψιός του έκανε τυχαία αναζήτηση στην πλατφόρμα».

«Πρόκειται για δημόσια διαπόμπευση, αναμεταδόθηκε σε πλείστα δημοσιογραφικά σαιτ. Εξόργισε και τα παιδιά του 25 και 28 χρόνων αντιστοίχως. Όλος ο κοινωνικός περίγυρος έχει λάβει γνώση λίγο πολύ»

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν υπάρχει έρεισμα, απάντησε «Θα τα πούμε στα ελληνικά δικαστήρια. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα»

Τέλος, ολοκλήρωσε «επρόκειτο για την τελευταία κούρσα της ημέρας, ο ταξιτζής είχε ενημερώσει το μοντέλο πως δε μπορεί να την επιστρέψει, ήταν 8.30 το βράδυ και θα έφευγε μετά από συνεννόηση με την Taxibeat.

Το βίντεο έχει κατέβει, όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος και έκλεισε την επικοινωνία λόγω δουλειάς, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα βρισκόταν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Η Μαλέσκου, στη συνέχεια ανέφερε πως για υποθέσεις που αφορούν πρόσωπα της δημοσιότητας πρέπει να ακούγονται και οι δυο πλευρές. Προχώρησε μαζί με τους ανθρώπους στο πανελ της σε συζήτηση για τα προσωπικά δεδομένα και την προστασία αυτών λόγω της αναφοράς σε εμφάνιση της πινακίδας κυκλοφορίας του ταξί.

Εξήγησαν πως δε μπορούμε να εκθέτουμε στοιχεία σε τέτοιες πλατφόρμες (όπως TikTok) και κάτι τέτοιο φερνει κυρωσεις. Όταν εχεις παραπονα πρέπει να απευθυνόμαστε στην εταιρεια (Taxibeat).