''Κοντράρονται'' οι νονές - Η Νικολαΐδη θέλει να βαφτίσει το μωρό του Κουτσόπουλου

Με ποια θα κάνει κουμπαριά ο σεφ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κοντράρονται'' οι νονές - Η Νικολαΐδη θέλει να βαφτίσει το μωρό του Κουτσόπουλου

Η είδηση για το μωρό, που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έσκασε σαν ''βόμβα'' στο χώρο, καθώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι για το ότι το ζευγάρι πήγαινε τόσο σοβαρά την σχέση του.

Οι δύο τους βιώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Πολλές πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, πέραν του φύλου του μωρού, δεν ξέρουμε ακόμα καθώς είναι πολύ φρέσκια η είδηση. Αυτό που έχει αρχίσει να ακούγεται είναι η κουμπαριά, που θα κάνει ο σεφ με την Μενεγάκη να είναι μια υποψήφια νονά.

Από την άλλη όμως, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, την οποία γνωρίσαμε στο Masterchef, ως η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια σε δηλώσεις που έκανε στο The 2night show την Τρίτη 17/5 εξέφρασε την επιθυμία της να βαφτίσει το μωρό, όταν με το καλό γεννηθεί.

Η επιθυμία της Μαργαρίτας Νικολαϊδη να βαφτίσει το παιδί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Ταιριάζουν τόσο πολύ με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, εγώ θα γίνω νονά».

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Η είδηση για την εγκυμοσύνη και το παιδί που περιμένει ο Κουτσόπουλος

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 έσκασε μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον αγαπημένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου. Μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα έγινε γνωστό πως ο κριτής του masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και αξίζει να σημειωθεί πως είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα. Η αγάπη των δύο είναι έντονη και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Προφανώς περιμένουμε και τα δικά τους πρώτα σχόλια αλλά και να μάθουμε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια τους.