Το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της είναι... - Δείτε πως είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Τόσα χρόνια μετά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της είναι... - Δείτε πως είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Καλλιρόη Μυριάγκου, που υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία την Ματίνα Μανταρινάκη στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, η οποία μπήκε στο βιβλίο Guinness, μίλησε στο Breakfast@Star και εξήγησε τους λόγους απουσίας της από το τηλεοπτικό "γυαλί" όσον αφορά τις σειρές που προβάλλονται αλλά και τις συνεντεύξεις που σπάνια παραχωρεί.

Οι δηλώσεις της Καλλιρόης Μυριαγκού

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και συνήθως θα σε ρωτήσουν πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δε μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι.

Απλά θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι πάλι κωμωδία. Πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητούν να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα. Θα προτιμούσα να μου έρθει μία άλλη πρόταση, πιο ανατρεπτική, από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Γενικώς δεν υπάρχει φαντασία στον χώρο αυτών που γράφουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο μεγάλη βιομηχανία για να ρισκάρει ο άλλος για να πάρει ένα πρόσωπο που το βλέπει κάθε μέρα, 30 χρόνια, και να θέλει να ρισκάρει πάνω του και να θέλει να το χρησιμοποιήσει σε κάτι άλλο. Είναι κι αυτό ένας λόγος που απέχω από την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω και φέτος. Έχω πει όμως πολλά όχι, και πιστεύουν ότι δεν θέλω και δεν με παίρνουν τηλέφωνο».

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού γεννήθηκε στην Χίο στις 19 Οκτωβρίου 1972, ωστόσο μεγάλωσε στον Καναδά και επέστρεψε στην Ελλάδα αφού τελείωσε το σχολείο, με στόχο να σπουδάσει υποκριτική. Από την Δραματική Σχολή Βεάκη αποφοίτησε το 1994 και έκτοτε πρωταγωνίστησε σε πολλές σειρές στην τηλεόραση, με πολύ χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν στη σειρά "Η Νταντά".