Το επίμαχο βίντεο καρε καρε μεταξύ του μοντέλου GNTM και του οδηγού ταξί

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του μοντέλου του GNTM: «Εν συντομία σας αναφέρω ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το επίμαχο βίντεο καρε καρε μεταξύ του μοντέλου GNTM και του οδηγού ταξί

Από χτες Τρίτη 17/5 έχει γίνει χαμός με το περιστατικό που έγινε γνωστό μεταξύ του μοντέλου του GNTM και ταξιτζή του Taxibeat. Το θέμα φαίνεται πως έχει φτάσει ήδη στη δικαιοσύνη καθώς της έχει ήδη ασκηθεί μήνυση αλλά και η ίδια έχει απαντήσει με δική της. Φυσικά έχει ήδη απασχολήσει πολύ και τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εκπομπές.

Από το πρωί της Τετάρτης 18/5 έχει συζητηθεί αρκετά. Αρχικά, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο δικηγόρος του εν λόγω οδηγού ταξί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και αργότερα και στη «Super Κατερίνα».

Το επίμαχο βίντεο και οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του μοντέλου

Το βίντεο που δείχνει το σκηνικό, παίχτηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό ακούγεται συνεχώς το μοντέλο να απευθύνεται στον οδηγό με τη φράση «Πάτε καλά;». Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της, Αντώνη Σοφιανού, προβλήθηκαν στην εκπομπή.

«Σχετικά με το περιστατικό που αφορά την εντολέα μου και τον οδηγό ταξί, εν συντομία σας αναφέρω ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφει η αντίδικος πλευρά, καθώς η εξυβριστική και προσβλητική συμπεριφορά έλαβε χώρα από μέρους του οδηγού ταξί και όχι από την εντολέα μου, περιστατικό για το οποίο μάλιστα κάλεσε την ίδια στιγμή την Άμεση Δράση (100), ενώ εν συνεχεία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου οδηγού για την εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά του, για την οποία σκοπεύει να ενημερώσει και την εργοδότρια εταιρεία του. Ως προς το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο δεν απεικονίζεται ούτε ο ίδιος ούτε η πινακίδα του, αυτό αφαιρέθηκε από την εντολέα μου, καθώς δήθεν προσέβαλε την προσωπικότητα του αντιδίκου, παρόλα αυτά διαπιστώνω ότι ο ίδιος με τις νεότερες ενέργειές του επιδιώκει την προβολή του θέματος, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την αβασιμότητα των ισχυρισμών του περί δήθεν προσβολής του. Το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε Άυτήν.»

Όπως έγινε γνωστό, χτες το μεσημέρι της Τρίτης 17/5, οδηγός ταξί της εφαρμογής Taxibeat προχώρησε σε μήνυση κατά γνωστού μοντέλου, που έχει περάσει από το διαγωνισμό του GNTM. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο το μοντέλο δημοσίευσε βίντεο στο TikTok ενώ βρισκόταν στο ταξί χωρίς να ενημερώσει τον εν λόγω οδηγό.

Το θέμα φαίνεται πως έχει φτάσει ήδη στη δικαιοσύνη καθώς της έχει ήδη ασκηθεί μήνυση από τον ταξιτζή, που την κατήγγειλε (δείτε εδώ τη μήνυσή του).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ταξιτζή στο Love It

Το περιστατικό με τη μήνυση σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 18/5 στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όπως αναφέρθηκε, το μοντέλο δεν ήθελε να μιλήσει. Στη συνέχεια, προέβησαν σε τηλεφωνική κλήση με τον δικηγόρο του εγκαλούντος, κ Τρουμπετάρη.

«Γενικά δε μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία για την υπόθεση, θα πω όσα μπορώ. Έχουμε προσφύγει στην δικαιοσύνη και περιμένουμε η Πολιτεία να αντιδράσει το γρηγορότερα. Ο εντολέας μου δεν έλαβε ο ίδιος γνώση του βιντεοληπτικού υλικού. Ο ανηψιός του έκανε τυχαία αναζήτηση στην πλατφόρμα».

«Πρόκειται για δημόσια διαπόμπευση, αναμεταδόθηκε σε πλείστα δημοσιογραφικά σαιτ. Εξόργισε και τα παιδιά του 25 και 28 χρόνων αντιστοίχως. Όλος ο κοινωνικός περίγυρος έχει λάβει γνώση λίγο πολύ»

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν υπάρχει έρεισμα, απάντησε «Θα τα πούμε στα ελληνικά δικαστήρια. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα»

Τέλος, ολοκλήρωσε «επρόκειτο για την τελευταία κούρσα της ημέρας, ο ταξιτζής είχε ενημερώσει το μοντέλο πως δε μπορεί να την επιστρέψει, ήταν 8.30 το βράδυ και θα έφευγε μετά από συνεννόηση με την Taxibeat.

Το βίντεο έχει κατέβει, όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος και έκλεισε την επικοινωνία λόγω δουλειάς, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα βρισκόταν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Η Μαλέσκου, στη συνέχεια ανέφερε πως για υποθέσεις που αφορούν πρόσωπα της δημοσιότητας πρέπει να ακούγονται και οι δυο πλευρές. Προχώρησε μαζί με τους ανθρώπους στο πανελ της σε συζήτηση για τα προσωπικά δεδομένα και την προστασία αυτών λόγω της αναφοράς σε εμφάνιση της πινακίδας κυκλοφορίας του ταξί.

Εξήγησαν πως δε μπορούμε να εκθέτουμε στοιχεία σε τέτοιες πλατφόρμες (όπως TikTok) και κάτι τέτοιο φερνει κυρωσεις. Όταν εχεις παραπονα πρέπει να απευθυνόμαστε στην εταιρεια (Taxibeat).