Το επίμαχο βίντεο που «καίει» την Amber Heard στην δίκη με τον Johnny Depp

Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι μαζί της στο βίντεο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το επίμαχο βίντεο που «καίει» την Amber Heard στην δίκη με τον Johnny Depp

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς (δείτε εδώ τι έχασε η Heard) και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της.

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει την κατάθεσή της, εναντίον του Depp, ισχυριζόμενη πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ηθοποιό. Μία από τις πιο έντονες στιγμές ήταν όταν η 36χρονη ηθοποιός κλήθηκε να απολογηθεί για τη σχέση της με τον James Franco πριν από το διαζύγιό της.

Το βίντεο με τον James Franco που «καίει» την Amber Heard

Η δικηγόρος του Depp, Camille Vasquez, τη ρώτησε γιατί «ένιωθε άνετα να υποδεχτεί τον James Franco στις 22 Μαΐου του 2016» ενώ είχε καταθέσει πως δυσκολευόταν να κοιμηθεί επειδή φοβόταν ότι ο Depp θα παραβίαζε το διαμέρισμα της. Όταν η Heard απάντησε ότι «δεν ξέρω πότε ήρθε ο James», η δικηγόρος σχολίασε: «Αφήστε με τότε να φρεσκάρω τη μνήμη σας».

Αμέσως μετά παρουσίασε ένα βίντεο από το ασανσέρ του ρετιρέ, όπου διακρίνεται ο 44χρονος ηθοποιός, με καπέλο και σακίδιο, και η Heard, να ακουμπάει ο ένας το κεφάλι του στον ώμο του άλλου και να βγαίνουν μαζί από το ασανσέρ.

Η Heard αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πως ήταν με τον Franco και πήγαιναν στο ρετιρέ της. Η ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Depp την επόμενη ημέρα, στις 23 Μαΐου 2016.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας για τον Franco: «Ήταν φίλος μου. Και ζούσε στη διπλανή πόρτα, κυριολεκτικά. Και εγώ, ειλικρινά, είχα εξαντλήσει το δίκτυο υποστήριξης των πιο κοντινών μου φίλων και χρειαζόμουν τότε όσο περισσότερους φίλους μπορούσα να έχω». Όπως πρόσθεσε, είχε παίξει σε δύο ταινίες με τον Franco αλλά ο Depp ζήλευε τους συμπρωταγωνιστές της και ήθελε να σταματήσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο.

Στην κατάθεσή της είχε αναφέρει για τη σχέση Depp - Franco πώς «ήταν έξω φρενών που συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Μισούσε τον Jame Franco και με κατηγορούσε ότι στο παρελθόν είχαμε μυστική σχέση, καθώς είχαμε ξανασυνεργαστεί στο Pineapple Express».

Θαυμαστές του ζευγαριού πληρώνουν όσο όσο για να την παρακολουθήσουν τη δίκη από κοντά

Έπειτα από τις συγκλονιστικές περιγραφές και των δύο στις καταθέσεις τους, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς παρότι η δίκη μεταδίδεται τηλεοπτικά, ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να την δουν από κοντά.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, πολλοί διανυκτέρευσαν έξω από το δικαστήριο, στα αυτοκίνητά τους, ενώ άλλοι έφτασαν να πληρώσουν μέχρι και 30 χιλιάδες δολάρια σε έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να βρεθούν στη Βιρτζίνια.

Μια θαυμάστρια του ζευγαριού δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Έχω ξαναπάει σε δημόσια δίκη, όμως δεν έχω διανυκτερεύσει ποτέ σε ουρά για να μπω στη δικαστική αίθουσα. Ήρθα εδώ από τις 12:45 τα ξημερώματα και δεν ήμουν η μόνη».

Άλλη θαυμάστρια από τη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε πως πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, όπου και διαμένει κάθε φορά που η δίκη διακόπτεται, ξοδεύοντας μέχρι και 10.000 δολάρια. Ακόμα και μία 59χρονη ξόδεψε όλα τα χρήματα, που είχε «στην άκρη» για τις διακοπές της, για να δει από κοντά τη δίκη. Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια στέκεται στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ.

«Ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα για την άδεια μου για να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγάλωσα με εκείνον», δήλωσε στη New York Post.