Απίστευτη αποκάλυψη για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - «Ήταν καταθλιπτικό άτομο και...»

Τι έκανε για να το καταπολεμήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - «Ήταν καταθλιπτικό άτομο και...»

Η Μέλπω Ζαροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τρίτη 17/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σε έναν συνάδελφο της, που χάραξε λαμπρή πορεία στο χώρο του θεάτρου.

Ο λόγος για τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος αν και έχει φύγει πολλά χρόνια από τη ζωή θα είναι πάντα παρών στις μνήμες του κοινού. Η ηθοποιός από τη μεριά της έκανε μια δήλωση για το όνομά του, η οποία δεν είχε ξανά ακουστεί. Σύμφωνα με εκείνη, ο Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικός και με το γέλιο, που χάριζαν οι ερμηνείες του προσπαθούσε να ξεφύγει από όλο αυτό το σκοτάδι.

Η αποκάλυψη της Μέλπω Ζαροκώστα για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του», είπε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Κωνσταντάρα για τον θάνατο του παππού του

Με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα του, την Κυριακή 13/3 ,ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό μήνυμα.

Μετά τις αποκαλύψεις του για την Μυριέλλα και τον Βαλάντη, ο ίδιος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι πάντοτε στο μυαλό όλων και δεν χρειάζονται μόνο τέτοιες αφορμές για να τον θυμηθούν. Μίλησε και για τα εγγόνια και τα δισέγγονά του, που τον αναζητούν στο διαδίκτυο και όλοι μαζί βλέπουν ταινίες του και συγκινούνται.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν σε σκεφτόμαστε μόνο στις 13 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλιά σου. Σε σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ συχνά. Γιατί σε αγαπάμε, γιατί μάς λείπεις, γιατί σε βλέπουμε συνεχώς στις ταινίες σου, γιατί ο κόσμος μάς έχει όλους ταυτίσει με σένα. Φέτος θέλω να σου θυμίσω μια φωτογραφία σου με την Παυλίνα, σε μια πισίνα, τότε που ερχόσουν τακτικά και την έπαιρνες μαζί σου.

Ο Στέφανος, ο γιός της, ο δισέγγονός σου, γίνεται 7 χρονών. Κι ο Λάμπρος, ο εγγονός σου έχει στο Google πλέον περισσότερες φωτογραφίες από εσένα. Αααα... μη με ρωτάς τι είναι το Google. Φιλιά»

Η ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα