«Φοβάμαι μην κάψει το μήνυμα» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Παπανικολάου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Μίλησε για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φοβάμαι μην κάψει το μήνυμα» -

Ο Δημήτρης Παπανικολάου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 18/5, και αναφέρθηκε στην δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη κατά την περιγραφή της Eurovision 2022 για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε. Ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε ολόκληρη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το θέμα αυτό, ωστόσο θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Ο μπασκετμπολίστας, ειδικότερα, δυσαρεστήθηκε με τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός "καλή" και "πετυχημένη", καθώς πιστεύει πως οι άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια ταλέντα με εκείνον αποκλείστηκαν μπορεί να αισθάνονται περιθωριοποιημένοι.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανικολάου για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Φοβάμαι μην κάψει το μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος εξηγώντας πως ο χρόνος που ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση δεν ήταν ο σωστός.

Ο Αργύρης Αγγέλου σχολίασε, επίσης, την απάντηση του ηθοποιού

Την Τρίτη 17/5 καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» βρέθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για την ατάκα του πρώην συναδέφλου του Γιώργου Καπουτζίδη στον αέρα της Eurovision, δεχόμενος ένα ομοφοβικό σχόλιο.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι απάντησε. Εγώ πιστεύω ότι ήταν άλλη μία αυθόρμητη στιγμή του Γιώργου, όσο κι αν το είχε σκεφτεί, θεωρώ ότι ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του να επικοινωνήσει άλλη μια φορά αυτό που είναι.

Ο Γιώργος είναι ένα πλάσμα το οποίο δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για τίποτα. Όλο αυτό που λένε ότι απαντάει, να απαντήσει κλπ, έχει μια προσπάθεια μέσα

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος οτιδήποτε κάνει έχει προσπάθεια μέσα, είναι έμφυτο. Γι’ αυτό και είναι ξεχωριστός», σχολίασε ο ηθοποιός.