Survivor 5: Βολτάρει στην Αθήνα ο Κατσαούνης - Μετά την έξαλλη υποδοχή στα Φάρσαλα

Τα σχόλια που άκουγε στο δρόμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Βολτάρει στην Αθήνα ο Κατσαούνης - Μετά την έξαλλη υποδοχή στα Φάρσαλα

Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την αποβολή του από το Survivor 5 επέστρεψε αναγκαστικά στην Ελλάδα απολαμβάνοντας μια θεαματική υποδοχή στο αεροδρόμιο και μετά είχε σε προτεραιότητα να επισκεφτεί τον τόπο του, για τον οποίο έκανε λόγο καθ όλη την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης. Στα Φάρσαλα λοιπόν, ο πρώην παίκτης ήρθε αντιμέτωπος με την αγάπη των ντόπιων, οι οποίοι έκαναν ακραίες κινήσεις για το πρόσωπό του.

Αφού λοιπόν απόλαυσε όλη αυτήν την αγάπη, που εισέπραξε έκανε ένα ταξίδι προς την πρωτεύουσα και ο φακός του Super Κατερίνα τον απαθανάτισε στο Μοναστηράκι για καφέ. Το ρεπορτάζ μάλιστα της εκπομπής αποκαλύπτει πως οι περαστικοί, που τον εντόπισαν στο σημείο, έκανα πολλά σχόλια για την άδικη, για αυτούς, αποχώρησή του.

Οι βόλτες του Γιώργου Κατσαούνη στην Αθήνα μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

Οι πρώτες δηλώσεις του Κατσαούνη μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι

Το φετινό Survivor 5 όπως φαίνεται τα έχει όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος απασχόλησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο μετά από την επεισοδιακή του αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης έφτασε το απόγευμα της Τρίτης 9/5 στην Ελλάδα όπου φίλοι και θαυμαστές τον περίμεναν. Έτσι, αύριο 13/5 αναμένεται να δούμε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου θα "σπάσει" την σιωπή του μετά από την αποβολή του από το Survivor, λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Το πρώτο απόσπασμα είναι ήδη στον αέρα όπου μεταξύ άλλων φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Από τη μία μεριά είναι λάθος αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ξέρω ότι πολύς κόσμος ήθελε να με δει στο τέλος και τους το χάλασα».