Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι full in love - Η Θεσσαλονικιά που του έχει ''κλέψει'' την καρδιά

Το αποκάλυψε μόνος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι full in love - Η Θεσσαλονικιά που του έχει ''κλέψει'' την καρδιά

Ο Αναστάσιος Ράμμος βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του και αυτό γενικότερα φαινόταν πάνω του και στη διάθεσή του, απλά εμείς δεν είχαμε καταλάβει ακόμα που ευθύνεται όλο αυτό. Την αποκάλυψη έμελλε να την κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του, την Τετάρτη 18/5 μέσα από το Super Kατερίνα.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, καθώς όπως αποκάλυψε είναι ερωτευμένος. Η αλήθεια είναι πως τελευταία του χρέωναν σχέση με γνωστό πρόσωπο όσο και να έλεγε εκείνος το αντίθετο τα κανάλια επέμεναν. Τώρα όμως που έχει το κορίτσι του θέλησε να μιλήσει για εκείνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για χάρη της ταξιδεύει συνέχεια.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

«Είμαι ερωτευμένος! Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε είμαι στην Θεσσαλονίκη για δυο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist».

Δίνει τέλος στις φήμες ο Ράμμος για σχέση που του χρέωναν

Δηλώσεις στο Super Κατερίνα έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος το πρωί της Τετάρτης 23/2 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε επιτέλους τι ισχύει για τη σχέση που του χρεώνουν με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο τραγουδιστής είναι ένα πρόσωπο που πρώτα από όλα συζητιέται για τις ικανότητες του στο χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, αλλά τελευταία έχει απασχολήσει καθώς φαίνεται να είναι πολύ κοντά με την παρουσιάστρια.

Κουράστηκε με τις φήμες λοιπόν ο Αναστάσιος και αποφάσισε να δηλώσει πως η Κατερίνα είναι το κορίτσι του...αλλά φιλικά. Καλά ακούσατε!

Υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκα αναμφίβολα και αυτό θέλει να τονίσει ο τραγουδιστής, αφού οι δυο τους έχουν μια απίστευτη χημεία, που αυτό πολλές φορές μπερδεύει!

«Την Κατερίνα την αγαπάω σαν να είμαι εγώ, την λατρεύω… Η σχέση μας δεν είναι ερωτική, είμαστε φίλοι… την αγαπάω, τι να πω… είναι το κορίτσι μου», είπε μεταξύ άλλων.