Ξέσπασε ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη»

«Δεν δέχεστε ότι είμαστε φίλοι και μας θέλετε μαζί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη»

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Total Blackout», ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και για την στενή σχέση φιλίας που έχει με την Κατερίνα Ζαρίφη καθώς οι φήμες είχαν "φουντώσει" για τους δυο πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, λίγο αργότερα όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην «πόρτα» του πλατό και με σηκωμένα χέρια άρχισε να φωνάζει: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη, δεν τα έχω με τη Ζαρίφη. Δεν δέχεστε ότι είμαστε φίλοι και μας θέλετε μαζί».

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

Οι δηλώσεις του Ράμμου λίγο πριν βγει το Total Blackout στον αέρα - «Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής»

Ο παρουσιαστής του Total Black Out Αναστάσιος Ράμμος έκανε δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης 3/3 στο Happy Day και φυσικά μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα του Total Black Out. Μια μέρα έχει μείνει για να δούμε το πρώτο επεισόδιο από το παιχνίδι που πρόκειται να κάνει χαμό με τους μοναδικούς καλεσμένους.

Ο τραγουδιστής είναι γεγονός πως θα κάνει την ανατροπή, αφού θα αναλάβει έναν ρόλο που κανείς δεν περίμενε. Είναι αισιόδοξος και περιμένει να βγει το παιχνίδι στον αέρα, καθώς οριακά δεν κοιμάται για να ολοκληρωθεί το project. Όσο για τις κριτικές που πρόκειται να λάβει δεν έχει κανένα άγχος, καθώς είναι πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα!

«Για την πρεμιέρα δεν έχω άγχος γιατί ξέρω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το πάρει πολύ θετικά γιατί πραγματικά βγαίνει πολύ ωραίο. Την κριτική δεν την φοβάμαι και να είναι σκληρή γιατί δεν είμαι παρουσιαστής. Περνάω τόσο καλά που δεν με νοιάζει. Θα το καταλάβετε και εσείς».
«Δεν κοιμάμαι! Κοιμάμαι ανάμεσα στα on της εκπομπής και τρέχω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Total Blackout.