Βασίλης Ζούλιας: «Έσκισε...» - Η εμφάνισή της Μαρέβας στον Λευκό Οίκο

Σχολιάστηκε περισσότερο από όλα το κολιέ της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: «Έσκισε...» - Η εμφάνισή της Μαρέβας στον Λευκό Οίκο

Ο Βασίλης Ζούλιας, που πρόσφατα έντυσε την Κατερίνα Καινούργιου στο Ζάππειο Μέγαρο (δείτε εδώ την εμφάνισή της), είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Ο ίδιος μάλιστα συνηθίζει να εκφράζει τη δική του γνώμη σε θέματα μόδας όταν θεωρεί πως έχει κάτι να πει.

Ο σχεδιαστής είναι αρκετά ενεργός στα socia media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ζωή του και την καλλιτεχνική του πορεία. Έτσι και τώρα δε δίστασε να αναφερθεί στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook στην εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη, που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε την Τετάρτη 18/5 και ο ίδιος έγραψε διθυραμβικά σχόλια για τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

«Η Μαρέβα έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ.. ειδοποιός διαφορά. Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής».

αναρτηση ζουλια

Για αυτή την εμφάνιση στον Λευκό Οίκο, η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιούργησε ένα σύνολο στις αποχρώσεις που θυμίζουν Ελλάδα. Επέλεξε μια μακρυμάνικη μπλούζα από μετάξι σε navy blue απόχρωση, την οποία συνδύασε με απλή λευκή παντελόνα.

Όπως σχολίασε και ο Ζούλιας, τη διαφορά στην εμφάνισή της έκανε το εντυπωσιακό κολιέ που φορούσε. Πρόκειται για δημιουργία της πολύ γνωστής Ελληνο-ιταλίδας γλύπτριας, ζωγράφου και σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίζας Σωτήλη. Η γνωστή ως "The Golden Greek" σχεδιάστρια βρίσκεται πίσω από το μαξιμαλιστικό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη, που θύμισε ελληνική παράδοση και την τέχνη του Νταλί. Το statement χρυσό, μαξιμαλιστικό statement κολιέ προσέλκυσε όλα τα βλέμματα.

Τα statement αρχαιοελληνικά κοσμήματα της Λίζας Σωτίλη

Η Λίζα Σωτίλη (Lisa Sotilis) ξεχώρισε ως παιδί-θαύμα, έγινε θησαυρός και μούσα του Αλέξανδρου Ιόλα και δεξί χέρι του De Chirico, ο Cartier τής προσέφερε αποκλειστικό συμβόλαιο τη δεκαετία του ’70 για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των πλαισίων για τα ρολόγια του ενώ τα έργα της εκτίθενται σε κορυφαίες αίθουσες τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Τα μοναδικά και μαξιμαλιστικά κοσμήματά της έχουν φορέσει από βασίλισσες μέχρι τον Rudolf Nureyef και την Claudia Cardinale.

Η Λίζα Σωτίλη κερδίζει συνεχώς εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, αποσπώντας σημαντικά βραβεία, όπως το San Fedeb, το Romazzoti, το Sizzara, το χρυσό μετάλλιο της Ακαδημίας Carraro, βραβεία Gallarate, το Κύπελλο Προέδρου της Δημοκρατίας κ.α.