Τράβηξε όλα τα βλέμματα - Το φόρεμα της Καινούργιου με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια που κέντρισε το ενδιαφέρον

Εντυπωσίασε σε εκδήλωση στο Ζάππειο με δημιουργία Βασίλη Ζούλια

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τράβηξε όλα τα βλέμματα - Το φόρεμα της Καινούργιου με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια που κέντρισε το ενδιαφέρον

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5 έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο η εκδήλωση του εξέχοντος ελληνικού οίκου Kessaris, προκειμένου να εγκαινιάσει τη συνεργασία του με τον διάσημο ιταλικό οίκο Bulgari. Στο event παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, εκπρόσωποι της μόδας αλλά και της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, εκθαμβωτική για άλλη μία φορά. Η παρουσιάστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια που μετά το χωρισμό της έκανε το νέο βήμα στη ζωή της, ξέρει πώς να πραγματοποιεί πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και με τη βοήθεια της στιλίστριας της, Γεωργίας Παντελέ, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Φόρεσε μία δημιουργία δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μάξι στράπλες φόρεμα με εσωτερική παντελόνα σε μία όμορφη κοραλί απόχρωση αποπνέοντας καλοκαιρινό αέρα. Υπέρκομψη, στιλάτη και πολύ καλοκαιρινή εμφανίστηκε και πάλι και μάλιστα σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα μικρό τσαντάκι σε σκούρες αποχρώσεις και μία sleek ponytail πετυχαίνοντας έτσι να αναδείξει ακόμη περισσότερο το φόρεμα της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη Βίκυ Καγιά, με λεζάντα «Με την πιο στυλάτη γυναίκα» αναφερόμενη στη διπλανή της. Παρακάτω ευχαριστούσε το Βασίλη Ζούλια για το φόρεμα. Ακόμη, στο ίδιο ποστ ανέβασε και δύο φωτογραφίες της ίδιας με ένα πολύ ιδιαίτερο φόντο πίσω της. Δεν παρέλειψε να μας δείξει και με κίνηση το εντυπωσιακό του look με stories.

κατερινα καινουργιου βασιλης ζουλιας

Βέβαια ξέρει τι κάνει για να μένει πάντα στα κιλά της η Κατερίνα Καινούργιου και να εντυπωσιάζει

Αρμονικές αναλογίες, σμιλεμένο κορμί και τέλειο στυλ! Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα", έχει όλο το πακέτο προσέχοντας τη διατροφή της χωρίς να λυπάται τις ώρες που "λιώνει" στην γυμναστική!

Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει μεγάλη σημασία στο πρωινό, μέσα από μπολ με κουάκερ, γάλα και δημητριακά που της χαρίζουν ενέργεια και της δημιουργούν την αίσθημα κορεσμού ώστε να αποφεύγει τα τσιμπολογήματα.

Επιπλέον, κάνει προπόνηση με ιμάντες TRX, ενώ για να φουλάρει τον μεταβολισμό της βάζει τα αθλητικά της και τρέχει με μανία στον διάδρομο καθημερινά για 30' τουλάχιστον για αυτό άλλωστε έχει τέλειο κορμί ακόμη και... αρετουσάριστο.

Κατερίνα Καινούργιου διατροφή