''Λιώνει για πάρτη του'' - Η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Λίγο πριν κοιμηθούν...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνει για πάρτη του'' - Η τρυφερή ανάρτηση της Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βιώνει μια πολύ ευχάριστη περίοδο σε ότι αφορά τα προσωπικά της μιας και έχει βρει τον έρωτα και έχει αποφασίσει να μείνει εκεί. Η ίδια μάλιστα έχει αποκαλύψει σε δημόσια δήλωση της, πως θα κάνουν το επόμενο βήμα, λέγοντας το νέο για τον γάμο τους.

Και αφού λοιπόν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ότι μένουν στο ίδιο σπίτι είναι το δεδομένο. Με μια πρόσφατη ωστόσο ανάρτηση του μοντέλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας το ξανά θύμισε. Το βράδυ της Τρίτης 17/5 λίγο πριν πέσει για ύπνο το ζευγάρι, καληνύχτισε τους φίλους της με μια ρομαντική φωτογραφία από εκείνη και τον σύντροφό της. Κρατώντας του το χέρι, έγραψε πως η συντροφιά και η αγάπη τους είναι ό,τι χρειάζεται.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφο της

«Στο τέλος της ημέρας μόνο αυτό μετράει. Όνειρα γλυκά», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagarm η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Αλεξανδράκη αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς όπως είναι γνωστό είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αφού πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και για το νυφικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με αγχώνει κάτι εκτός από το να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό γιατί είναι ικανών διαστάσεων. Με αυτά που έχουμε βάλει πάνω υπολογίζω ότι κάνει 10.000 ευρώ. Είναι σχετικό».