«Εσύ που την βλέπεις;!» - Το απίστευτο περιστατικό της μητέρας της Σκορδά με την Καινούργιου

Ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εσύ που την βλέπεις;!» - Το απίστευτο περιστατικό της μητέρας της Σκορδά με την Καινούργιου

Σε μία ξεκαρδιστική και άκρως επική αποκάλυψη προχώρησε η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5, (δείτε εδώ τον λόγο που ξέσπασε νωρίτερα) την ώρα που έκανε παρέα στον Πέτρος Συρίγο και δοκιμάζοντας το φαγητό που είχε ετοιμάσει ο σεφ. Με αφορμή λοιπόν το φαγητό έγινε αναφορά στη μητέρα της και τότε πέταξε τη σπόντα της εξηγώντας

Η παρουσιάστρια με αφορμή το φαγητό που θα έφτιαχνε ο Πέτρος Συρίγος, είπε: «Εμείς μία φορά στις δυο βδομάδες χειμώνα καλοκαίρι τρώμε γεμιστά, τα ζητάνε τα παιδιά… και είναι ένα φαγητό από τα πολύ λίγα που το κάνει καλά… « και γέλασε...

Η συνάντηση της μητέρας της με την Κατερίνα Καινούργιου

Eνώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε η μητέρα της με την Κατερίνα Καινούργιου. «Συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου μία μέρα και της είπε τι ωραία τα ρούχα που φοράς! Και της λέω εσύ πού τη βλέπεις; Και η Κατερίνα γελούσε» ανέφερε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θέλουν να "χωρίσουν" - Οι διαφωνίες με τον ΑΝΤ1 και τα προβλήματα

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό. Μπορεί η σεζόν σιγά σιγά να τελειώνει, ωστόσο, ακόμη αποφάσεις έστω και προφορικές δεν έχουν παρθεί, καθώς Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από το κανάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το τηλεοπτικό ζευγάρι θέλει να "χωρίσει" από τη νέα σεζόν, ενώ ο σταθμός θέλει να τους δει και πάλι μαζί στην εκπομπή...

Τόσο το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα όσο και αυτό της Φαίης Σκορδά λήγει στα τέλη του Ιουνίου, με το φινάλε της φετινής σεζόν, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με το κανάλι, ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους - δείτε τι θέλει ο σταθμός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Φαίη έκανε ένα ακόμη ραντεβού με τον ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι το κανάλι την θέλει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ίδια στην ψυχαγωγία είναι δυνατό brand που φέρνει έσοδα, ενώ από την άλλη ο παρουσιαστής ξέρει τι θέλει ο τηλεθεατής στην ενημέρωση.

Το στενό τους περιβάλλον - όπως γράφει η Espresso - τους θέλει να επιθυμούν δυο διαφορετικές εκπομπές "κομμένες και ραμμένες" στα μέτρα τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι το ζητούμενο από το κανάλι. Αυτό λοιπόν, είναι το "αγκάθι" που καθυστερεί τις υπογραφές, ωστόσο, προσπαθούν να βρεθεί μια λύση.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1