Είναι πελώριο και πρέπει να κοστίζει πολλά - Το σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Εμείς το ζηλέψαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι πελώριο και πρέπει να κοστίζει πολλά - Το σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνονται οι εκπομπές τους, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για ταξίδι με το σκάφος τους. Το ζευγάρι λατρεύει να κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά και να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά που διαθέτει η Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει ποζάρει πάνω στο σκάφος με "καυτά" μπικίνι και εντελώς αρετουσάριστη και έχει τραβήξει πολλά likes στο προφίλ της στο Instagram.

Φωτογραφίες από το σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου

Όπως έχουμε δει από διάφορες φωτογραφίες, το σκάφος του είναι πολύ μεγάλο και άνετα χωράει μια ολόκληρη οικογένεια και γιατί όχι και δυο.

Το σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.