Τόλμησε την αλλαγή - Η Άννα Μαρία παραμένει κούκλα και μετά το κόψιμο των μαλλιών της

Μια ανανέωση ποτέ δεν κάνει κακό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τόλμησε την αλλαγή - Η Άννα Μαρία παραμένει κούκλα και μετά το κόψιμο των μαλλιών της

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Gntm, από όπου και αναδείχθηκε εν τέλει νικήτρια. Το μοντέλο είναι κατά κοινή ομολογία όμορφη και ο χώρος του μόντελινγκ έχει ανοίξει για εκείνη για τα καλά. Μιας και η εικόνα της είναι εργαλείο της δουλειάς της τη βλέπουμε να προσέχει πάντα την εμφάνιση της και να τολμάει αλλαγές.

Το τελευταίο κούρεμα, που έκανε στα μαλλιά της, της πάει πραγματικά πολύ και όσο και να μην της φαινόταν τελικά το είχε ανάγκη. Αφού λοιπόν, ανανεώθηκε απλά και γρήγορα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δείχνει τα look με τα νέα της μαλλιά.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου τόλμησε μια αλλαγή στα μαλλιά της

Που βρίσκεται η Άννα Μαρία μετά το Gntm

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που η Άννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM. Αυτός ήταν ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος τελικός του ριάλιτι μοντέλων καθώς το έπαθλο "έσπασε" στα δύο και η Άννα Μαρία μοιράστηκε τη νίκη της, με την Survivor, πλέον, Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία βρισκόταν για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ενώ από την πρώτη μέρα ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κάνει μερικές μεγάλες συνεργασίες και να ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο.

Την περασμένη σεζόν, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά όμως όχι για την ιδιότητα ως μοντέλο. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του Mad Clip με τη σύντροφό του, Αρετή, ακούστηκε έντονα ότι ο τράπερ είχε συνάψει σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, ενώ την ίδια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει και μερικά στιγμιότυπα που τους έδειχναν να έχουν τρυφερές στιγμές.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τράπερ τον Σεπτέμβριο του 2021, η Άννα Μαρία Ηλιάδου τον είχε αποχαιρετήσει με μία σπαρακτική ανάρτηση.