Αγνώριστη η Άννα Μαρία Ηλιάδου από το GNTM - Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Άννα Μαρία Ηλιάδου από το GNTM - Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR, «GNTM» όπου κατάφερε να κερδίσει από την αρχή τις εντυπώσεις καθώς κατάφερε όχι μόνο να "κλέψει" τις εντυπώσεις αλλά και να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Πλέον, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς όπως είδαμε στο instagram κουρεύτηκε και έκανε αφέλειες, ενώ παράλληλα έβαψε τα μαλλιά της και έγινε ακόμα πιο ξανθιά. Από την άλλη, αρκετά δημοσιεύματα την θέλουν να είναι σε σχέση (δείτε εδώ ποιος είναι)

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

H ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τον Mad Clip

Περίπου μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές, είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Mad Clip, που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο, καθώς ήταν ένας από τους αγαπητούς και επιτυχημένους τράπερ στην χώρα.

Ειδικά λοιπόν οι φίλοι του και γενικά τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν το ξεχνούν λεπτό. Όπως για παράδειγμα ο γαμπρός του γάμου που είχε παρευρεθεί ο Mad Clip λίγο πριν το τροχαίο, ο οποίος έκανε τατουάζ το όνομα του στο πόδι.

Ωστόσο, ούτε και η πρώην του, Άννα Μαρία Ηλιάδου τον ξεχνάει. Μπορεί να είχαν χωρίσει, με τον τράπερ να είχε βρει συντροφιά σε άλλο μοντέλο, ωστόσο χθες θέλησε να κάνει μια ανάρτηση 10 ημέρες μετά το θάνατο του.

«Για τον φίλο μας… σε αγαπάμε» ήταν το σχόλιο που έγραψε το μοντέλο και η φίλη της Εμμανουέλα, σε ανάρτηση βίντεο όπου άκουγαν ένα από τα κομμάτια του.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τον Mad Clip