Το ξεκαρδιστικό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στο post του Λάλου - Είναι φανατική θαυμάστρια του

Και όμως το είπε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ξεκαρδιστικό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στο post του Λάλου - Είναι φανατική θαυμάστρια του

O Δημήτρης Λάλος είναι ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και ειδικά φέτος με την εμφάνιση του στη σειρά ''Σασμός'' έχει κάνει τεράστια επιτυχία. Με τους θανάτους, που έρχονται στη συνέχεια του σίριαλ παίζεται το αν θα δούμε στη συνέχεια και τον ίδιο, όμως η μέχρι τώρα πορεία του έχει κάνει το κοινό να τον λατρέψει.

Πριν το ρόλο του Μαθιού όμως τον είχαμε δει να παίζει στη σειρά, ''Σιωπηλός δρόμος'', που και εκεί ξεχώρισε με τις ερμηνείες του. Την απόφαση του καναλιού να παίξει σε επανάληψη τη σειρά, στήριξε ο ίδιος με ένα Post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και η φαν του ηθοποιού, Ναταλία Γερμανού έσπευσε να κάνει ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο από κάτω.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στο post του Δημήτρη Λάλου

«Λάλος παντού, να βάλει κι ο Αντ1 την «Κλεμμένη Ζωή» επανάληψη να γίνουμε», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Η αλήθεια πίσω από το look του Μαθιού

Ο Σασμός, έχει μπει για τα καλιά στην καθημερινότητα μας αλλά και στις καρδιές των τηλεθεατών, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ήρωες του οι οποίοι αποτελούν μυστήριο ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ένας από αυτούς τους μυστηριώδεις χαρακτήρες είναι και ο Μαθιός, ωστόσο έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό όσο κανένας άλλος.

Ο Μαθιός Σταματάκης γίνεται κάθε βράδυ trend στο Twitter, ενώ πολλοί χρήστες στέκονται στις ενδυματολογικές του επιλογές, και όχι δίχως λόγο, μιας και ο Μαθιός φοράει συνεχώς τα ίδια ρούχα και το ίδιο μαύρο δερμάτινο πουκάμισο.

Λίγο καιρό πριν, ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος, είχε βρεθεί καλεσμένος στο Happy Day και είχε εξηγήσει τον λόγο. Στην ερώτηση, λοιπόν, γιατί ο Μαθιός φοράει τα πάντα τα ίδια ρούχα στα επεισόδια της σειράς, ο Κώστας Κωστόπουλος είχε απαντήσει:

«Ο άνθρωπος αλλάζει ρούχα, αλλά όταν φοράς ένα μαύρο πουκάμισο, είναι ένα μαύρο πουκάμισο. Δεν είναι ότι δεν έχουμε ρούχα να του βάλουμε. Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”. Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα».

Ο Μαθιός του Σασμού

Πρόκειται λοιπόν για απόφαση των συντελεστών και των ενδυματολόγων της σειράς «Σασμός», που έχουν αποφασίσει να μην αλλάξουν το στιλ του Μαθιού ακόμα και αν οι τηλεθεατές το ζητούν.