"Καταπέλτης" ο Βασίλης Καλλίδης - «Πέρασα καλά με τη Σκορδά αλλά...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης (18/5) ο Βασίλης Καλλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ μίλησε για την καριέρα του αλλά και για ποια συνεργασία του ήταν η καλύτερα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη

«Πέρασα καλά και με τη Φαίη Σκορδά που την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρει αλλά επειδή ήταν η πρώτη η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ για ποιον λόγο η παρουσιάστρια ξέσπασε on air) βοήθησε την καριέρα μου». Τις αγαπώ και τις δυο πάρα πολύ και οι δυο με βοήθησαν.

Και η Φαίη έχει κάνει πράγματα που δεν τα ξέρει κόσμος και με βοήθησε όπως και η Ελένη στην αρχή της καριέρας μου. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κουράστηκα στα πρωινά, βαρέθηκα λίγο να κάνω φαγητά που κάνουν νούμερα».

"Σπάει" την σιωπή του ο Βασίλης Καλλίδης για την απώλεια που τον "τσάκισε" - «Ούτε να θρηνήσεις δεν μπορείς»

Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη

Έχασες πρόσφατα τον μπαμπά σου. Δεν ένιωσες την ανάγκη να το μοιραστείς με τον κόσμο;

Ένιωσα ότι δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου με τον κόσμο. Την μοιράστηκα με αυτούς που έπρεπε. Ωστόσο το έμαθαν πολλοί και πήρα πολλή αγάπη. Εκείνες τις πρώτες μέρες, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Είσαι σε σοκ, ούτε να θρηνήσεις δεν μπορείς.

Η συνειδητοποίηση έρχεται μετά από κάποιο διάστημα. Δεν έχω πέσει στα πατώματα να κλαίω, αλλά για παράδειγμα όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου λάτρευε το σέλινο. Παρόλο που ανεβάζω πάρα πολλά πράγματα στα σόσιαλ, αυτό ήθελα να το κρατήσω για εμένα.