Γιώργος Παπαγεωργίου: Έπαιξε ρόλο στην καριέρα του το όνομα της μητέρας του;

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Παπαγεωργίου: Έπαιξε ρόλο στην καριέρα του το όνομα της μητέρας του;

Για το πως είναι να μεγαλώνεις με μία διάσημη μητέρα και παράλληλα να ακολουθείς και τα βήματά της στον επαγγελματικό χώρο μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μιλώντας στον Θάνο Ξανθό και το περιοδικό ΕΓΩ. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε μάλιστα στο αν έχει δεχτεί ρατσιστική επίθεση, λόγω της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού (δείτε εδώ τη φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιώργου με την μητέρα του).

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού

Βίωσες ποτέ τον «ρατσισμό» του είναι ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, μέσα στη δουλειά;

«Όχι όχι, δεν θα το έλεγα. Ίσα ίσα που από την αρχή, η πρώτη δουλειά που έκανα, βγαίνοντας από τη σχολή, ήταν σε ένα πολύ απαιτητικό έργο. Έπρεπε δύο άτομα να υποστηρίξουμε μία ολόκληρη παράσταση κι εκεί δεν μπορούσες να κοροϊδέψεις κάποιον. Ήσουν εσύ, σαν ηθοποιός.

Εκεί έγινε ένα τεστ και είδε ο κόσμος τις δυνατότητές μου. Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα πάνω στη δουλειά ότι έχω βοηθηθεί λόγω της καριέρας της μητέρας μου. Οι πρώτες μου δουλειές ήταν και πολύ προσωπικές και μακριά από αυτές που έκανε η μητέρα μου, οπότε ήταν ξεκάθαρο ότι γράφω έναν δικό μου δρόμο».

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at star» όπου πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την συνεργασία της με τον γιο της στην παράσταση «Αρίστος» με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου». Η ίδια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μια ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας. Υπάρχει χαρά σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου. Επιτέλους συναντιόμαστε. Αρκετά κράτησε αυτή η εποχή της απόστασης. Πότε θα βγάλουμε και αυτές τις μάσκες;

Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω όμως πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω ως επαγγελματίας να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης».

Σχετικά με τον πρόσφατο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά, η Φιλαρέτη Κομνηνού τόνισε: «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι. Καλώς να έρθει».