Κωνσταντίνος Αργυρός: Στηρίζει δημόσια την "ξαδέρφη" του Άννα για το νέο της single

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Στηρίζει δημόσια την

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο της single η πρώην νικήτρια του «The Voice of Greece 2021», Άννα Αργυρού, η οποία είχε μαγέψει τους κριτές και βρέθηκε στο βάθρο με τη βοήθεια του coach της, Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ το νέο της single).

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στηρίζει την ξαδέρφη του, Άννα Αργυρού

Και μπορεί το επίθετό της να σας φαίνεται οικείο, ωστόσο πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται για συνωνυμία. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι ξαδέρφη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο περήφανος για το νέο της τραγούδι.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο stories στα οποία κοινοποιεί το νέο τραγούδι της Άννας Αργυρού στους διαδικτυακούς του φίλους και fans στηρίζοντας έτσι τον νέο επαγγελματικό της βήμα.

«Πάμε ξαδερφάκι» έγραψε στην ανάρτησή του δείχνοντας τη δημόσια στήριξη του στην νεαρή Άννα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στηρίζει την Άννα

Ο Αργυρός εύχεται τα καλύτερα στην ξαδέρφη του Άννα

Σούσουρο με τις νέες ημίγυμνες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε του ανάρτηση προκαλεί αμέτρητα "εγκεφαλικά", με τις θαυμάστριές του να πέφτουν κυριολεκτικά στα πατώματα για χάρη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή, την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του από το μπάνιο στην θάλασσα, την στιγμή που είναι έτοιμος να κάνει σερφ.

Το καλλίγραμμό κορμί του όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε τις διαδικτυακές του φίλες και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

«LIFE IS A TRIP!! ???????? ???????? Enjoy the ride #taxidizwis #newalbum #22», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του. Να υπενθυμίσουμε ότι το "22" είναι ο τίτλος του νέου του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες.