Απίστευτο ξέσπασμα από τον Βαλάντη για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη - «Δε ντρέπεστε λίγο;»

«Μόνο ντροπή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Βαλάντη για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη - «Δε ντρέπεστε λίγο;»

Με αφορμή την εκταφή του Στάθη Ψάλτη όπου η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την Μαίρη Μπάρκουλη, ο Βαλάντης θέλησε να πάρει επίσης θέσει καθώς τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ντροπή σου, ποια εκταφή; Αντί να κάνεις έναν τάφο γι’ αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πράγματα; Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δε ντρέπεσαι λίγο; Ξεθάβετε τον άνθρωπο αντί να του κάνετε ένα μνήμα; Μόνο ντροπή. Ντροπή σου ρε.

Αυτούς ψηφίζετε. Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει. Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους τους βρίσκετε όλους. Ψάχνατε να ενημερώσετε. Τι να ενημερώσετε; Δε ντρέπεστε λίγο;».

Η έξαλλη ανάρτηση του Βαλάντη

Συγκλονίζει ο αδερφός του Ψάλτη για την ξαφνική εκταφή του

Η είδηση για την εκταφή του αείμνηστου και πολύ αγαπημένου στο κοινό ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη, μιας και αυτή έγινε ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση των οικείων του. Η οικογένεια του παραμένει επίσης συγκλονισμένη, με πρώτη να βρίσκεται σε δύσκολη θέση την κόρη του.

Την Τετάρτη 18/5 το Super Κατερίνα φρόντισε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του, τον Γιάννη Ρώτα και να μάθει την δική του πλευρά, σχετικά με τον όλο σάλο, που έχει προκαλέσει η εκταφή. Μέσα από το γηροκομείο στο οποίο μένει δήλωσε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις φανερά συγκλονισμένος, καθώς από εκεί που βρίσκεται δε μπόρεσε να αντιδράσει.

«Δεν είχα ιδέα για την εκταφή του αδερφού μου. Η ανιψιά μου, Μαρία είναι χάλια… Να είμαι κλεισμένος σε γηροκομείο και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, καταστενοχωρήθηκα».