Η Εβελίνα Παπούλια "γκρέμισε" το instagram με την κούκλα κόρη της, Αφροδίτη - Η ομοιότητα τους είναι συγκλονιστική

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Εβελίνα Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου είναι αρκετά δεμένες κάτι που είναι ολοφάνερο (δείτε εδώ τον πατέρα της). Ωστόσο, αυτό που έχει "κεντρίσει" στους περισσότερους το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η ομοιότητά τους είναι άκρως συγκλονιστική μιας και το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Πιο συγκεκριμένα, μάνα και κόρη είναι αρκετά ενεργές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και τους αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, κάπου εδώ να τονίσουμε πως την Αφροδίτη την βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν να πρωταγωνιστεί στην σειρά «Γη της Ελιάς». Αυτή τη φορά λοιπόν, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την κούκλα κόρη της.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια με την κούκλα κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

«Τη θαυμάζω τη μητέρα μου» - Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για την σύγκριση με την Εβελίνα Παπούλια

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Αφροδίτη Λιάντου στην φωτογράφιση για την καλοκαιρινή παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και η ηθοποιός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις οι οποίες σχολιάστηκαν στο πλατό την Δευτέρα 16/5.

Αυτό το διάστημα, την απολαυμβάνουμε στις οθόνες μας στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, και μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν αφορούσε το γεγονός πως ίσως πολλοί να την συγκρίνουν με την μητέρα της, την επίσης ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια. Η ίδια απάντησε πως δεν την απασχολεί αυτή η πιθανότητα, καθώς θεωρεί πως είναι διαφορετικά άτομα και δεν έχει νόημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως κάνουν πρόβες μαζί.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου για την Εβελίνα Παπούλια

«Με στηρίζει, με βοηθάει σε πράγματα που δεν γνωρίζω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ τη θαυμάζω τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει η σύγκριση μαζί της. Αλλά είμαστε και δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πλέον πιστεύω πως έχουν σταματήσει να μας συγκρίνουν τόσο πολύ».