«Πολλά μπράβο» - "Καταχειροκροτήθηκε" η Μαρίνα Πατούλη με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση

Χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πολλά μπράβο» -

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από την νέα συλλογή ρούχων που ετοιμάζει.

Η Πρόεδρος της UNESCO μπορεί πριν μερικούς μήνες να πέρασε μια δύσκολη περίοδο, καθώς ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο πλέον έχει προχωρήσει στην ζωή της και μάλιστα όλα δείχνουν πως έχει βρει τον έρωτα ενός νέου άντρα, του Βλάσση Χολέβα.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν με αφορμή την χθεσινή 18/5 Διεθνή Ημέρα Μουσείων, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Σημείο σύνδεσης των διαφόρων γενεών και περιόδων είναι ο πολιτισμός, και τα μουσεία είναι οι θύλακες όπου οι θησαυροί του “χτες” συναντούν το “σήμερα”.

Τα μουσεία μεταμορφώνουν τον κόσμο. Η σημερινή Διεθνής Ημέρα Μουσείων αναδεικνύει τη δύναμη που έχουν τα μουσεία ως φορείς κοινωνικών αλλαγών και βιώσιμης ανάπτυξης. Παρουσιάζοντας το παρελθόν, ανοίγουν νέους ορίζοντες και διαμορφώνουν νέες καινοτόμες ιδέες με σκοπό την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Το Δίκτυο @sdg_17_greece σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα ιδιαίτερα πολιτιστικά αγαθά κάθε τόπου, ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες των μελών του για την ανάδειξη πολιτιστικών τοποσήμων με τρόπο ωφέλιμο για τον πολιτισμό, την κοινωνία και την οικονομία ενός τόπου.

worldmuseumday #worldmuseum», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

"Στο τέλος μόνο τρία πράγματα μετράνε..."

Η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζει τις αναρτήσεις από την Μύκονο, όπου μένει το τελευταίο διάστημα λόγω του καταστήματος που διατηρεί στο νησί. Η επιχειρηματίας και πρόεδρος Unesco βορείων προαστίων, μπορεί να είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και για λίγη διασκέδαση.

Λίγες ώρες μετά τη φωτογραφία της με τον Βλάση Χολέβα που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα...

«Στο τέλος μόνο τρία πράγματα μετράνε:πόσο αγάπησες,με πόση ευγένεια έζησες,κ με πόση ευστροφία απελευθερώθηκες από όσα σε πλήγωσαν !!! Ας ζήσουμε όλες μας συο ροζ συννεφάκι των ονείρων μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.