Η εικόνα του 6 μήνες μετά τον χωρισμό - Πως είναι σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Τι κάνει και που βρίσκεται ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η εικόνα του 6 μήνες μετά τον χωρισμό - Πως είναι σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Έχουν περάσει τουλάχιστον 6 μήνες από τότε που ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στα μέσα του φθινοπώρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα μελαγχολική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η συζήτηση πήγαινε σε ζητήματα καρδιάς. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν τοποθετήθηκε επισήμως για το αν παραμένει ή όχι μαζί, αν και έπαψαν να κάνουν κοινές εξόδους όπως συνήθιζαν παλιότερα, κυρίως σε ψαγμένα εστιατόρια που ήταν μια κοινή τους αδυναμία.

Ακολούθησαν διαγραφές κοινών φωτογραφιών από τα social media τους, διάφορες σπόντες της παρουσιάστριας στον αέρα του Super Κατερίνα και στο τέλος... προσπάθεια επανασύνδεσης που όμως δεν απέδωσε καρπούς. Σήμερα, οι δυο τους ζουν χωριστές ζωές.

Η Κατερίνα, μάλιστα, αποφάσισε να κάνει ολικές αλλαγές στην ζωή της και να αφήσει πίσω μια για πάντα το παρελθόν ξεκινώντας από μια μετακόμιση! Πήγε σε νέο σπίτι στο Κολωνάκι (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πλέον φαίνεται πιο ευδιάθετη.

Τι κάνει όμως ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος;

Παρά το γεγονός πως είναι επίσης άκρως ενεργός στα social media, ο Φίλιππος προτιμά να μην ανεβάσει σχεδόν ποτέ το πρόσωπό του και οι αναρτήσεις του επικεντρώνονται περισσότερο στο επαγγελματικό κομμάτι και σε διαφημιστικούς σκοπούς.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε repost ένα στόρι ενός φίλου που τον είχε τραβήξει να πίνει και να κουβαλάει σακούλες με φαγητό. Ανανεωμένος, με ένα υπέροχο καλοκαιρινό πουκάμισο φαινόταν να διασκεδάζει με την παρέα του.

Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή δεν λένε άλλωστε;