«Ετοιμάζομαι να ανοίξω...» - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ετοιμάζομαι να ανοίξω...» - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης 18/5, και αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια πρωατγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ασχολείται και με την φωτογραφία και εξήγησε πως δεν αισθάνεται σίγουρος για το έργο που παράγει και στους δύο τομείς, ενώ στο παρελθόν είχε εξηγήσει πως και οι αμοιβές του ήταν χαμηλές.

Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό και βρίσκεται σε συζητήσεις και προετοιμασίες για την δημιουργία ενός μαγαζιού με φαγητό.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για το νέο του επαγγελματικό βήμα

«Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι αεικίνητος. Κάπως αισθάνομαι ανασφάλεια σε κάτι βρίσκω κάτι άλλο στον δρόμο μου. Τώρα μπαίνω σε ένα επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό».

«Επιλέγω να είμαι πολυπράγμων παρά άριστο και εξειδικευμένος σε κάτι. Προτιμώ να ζω τη ζωή μου με αυτά που μου φέρνει», κατέληξε.

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο

Ο ηθοποιός, το ίδιο βράδυ, μίλησε για όλους και για όλα. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ύστερα από ερώτηση του παρουσιαστή, αναφέρθηκε στη “φάρσα” που θέλησε να κάνει στο θέατρο που εργαζόταν πριν μερικούς μήνες, η οποία δεν είχε και πολύ καλό τέλος.

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει.

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο,

Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.