«Είχα μικρό ποσοστό από το θέατρο μέχρι να...» - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σπάνια αποκάλυψη

«Έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα μικρό ποσοστό από το θέατρο μέχρι να...» - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σπάνια αποκάλυψη

Συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης 29/3 ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός, μετά το περιστατικό που είχε συμβεί και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, μίλησε για τις μικρές αμοιβές στο θέατρο, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα καθώς παραδέχθηκε ότι έχει παίξει για τρεις θεατές και αυτοί ήταν συγγενείς άλλου ηθοποιού.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα

«Έχω ξεκινήσει πειραματικά να μαθαίνω υποκριτική απλά δεν έχω πάει σε δραματική σχολή. Έχω παίξει στο θέατρο, ήμασταν 7 ηθοποιοί και είχαν έρθει 3 θεατές κι αυτοί συγγενείς ενός ηθοποιού.

Πάντα είχα πολύ μικρό ποσοστό από το θέατρο, μέχρι να βγω στην τηλεόραση. Έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα. Έχω δουλέψει σερβιτόρος και έκανα ιδιαίτερα μαθήματα ως φυσικός και ήταν αποτυχία», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε στη συνέχεια: «Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε, δεν ερωτεύομαι εύκολα. Είμαι 4 χρόνια μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι και το κέρασμα. Είμαι πολύ περιποιητικός και τρυφερός ως άνθρωπος».

"Ήταν η μόυσα μου..." - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογείται για την Μαίρη Συνατσάκη

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Δευτέρα 21/3 και μίλησε για την "παραβίαση" της ιδιωτικότητας της ζωής του από τους δημοσιογράφους, αλλά και για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, για την οποία έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είχε αντιληφθεί πως οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ είχαν δικαίωμα να "τραβάνε" στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ υπήρξε και μία φορά κατά την οποία αντέδρασε πολύ έντονα όταν οι παπαράτσι τον φωτογράφιζαν σε έξοδό του με την κοπέλα του.

Για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία και κατάλαβε την αγάπη του γι' αυτήν.

«Δεν το αναγνώριζα, δεν καταλάβαινα τον κιτρινισμό των πραγμάτων. Είναι λίγο περίεργο, μέχρι να το συνειδητοποιήσεις και να το καταλάβεις. Δεν καταλαβαίνεις τι δικαίωμα έχει ο άλλος, πάνω σου, στην προσωπική σου ζωή», είπε αρχικά.