«Τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε» - Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκλονίζει για τον τραγικό χαμό του αδερφού του

Η συγκινητική εξομολόγηση του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε» - Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκλονίζει για τον τραγικό χαμό του αδερφού του

Το πρωί της Πέμπτης 19/5 ο ταλαντούχος ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και έδωσε μία εξαιρετικά συγκινητική συνέντευξη (δείτε επίσης τι αποκάλυψε στην εκπομπή ο γιος του Καφετζόπουλου). Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια αλλά και την κόρη του.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Θοδωρή Κατσαφάδου

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί».

Όσον αφορά τον χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, είπε: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

«Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο, ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνουμε συμπέθεροι με την Χριστίνα Τσάφου, η ζωή κάνει περίεργους κύκλους».

«Για να βγω από την φυλακή...»

Τον Μάνο Πανταζή είδαμε ξανά πολύ πρόσφατα με τη συμμετοχή του στη Φάρμα και έτσι θυμηθήκαμε ξανά το μοντέλο με τις μεγάλες επιτυχίες στο χώρο, που τελευταία έχει αποτραβηχτεί. Ο ίδιος, μίλησε την Πέμπτη 19/5 στο Mega Καλημέρα τόσο για τα χρόνια και την πορεία του όσο περπατούσε στις πασαρέλες αλλά και για το πως βίωσε τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Σε γενικές γραμμές είδαμε μια παρουσία αρκετά ήρεμη, χωρίς να προκαλεί πολλές εντάσεις, τις λίγες φορές όμως που έβγαινε εκτός εαυτού ήταν πραγματικά πολύ έντονος. Τώρα πια που είναι εκτός παιχνιδιού όλα αυτά του φαίνονται κομμάτια του παρελθόντος και δικαιολογεί σημεία των συμπεριφορών, αφού ανήκαν σε ένα reality.

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις την ζωή σου, έκανα επενδύσεις όμως».

Και πρόσθεσε: «Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ. Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο».

Και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο Λονδίνο, που οδήγησε στη σύλληψή του: «Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή στο Λονδίνο». Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με την γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου»

Όσο για τα ριάλιτι είπε: «Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, άλλα ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Κριτής νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω στο GNTM. Και στην «Φάρμα» ήταν καλά, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και στιγμές έντασης».