Έσκασαν τα δυσάρεστα - Χώρισε ο Γιώργος Λέντζας μετά από 4 χρόνια σχέσης

Δείτε την πρώην σύντροφο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έσκασαν τα δυσάρεστα - Χώρισε ο Γιώργος Λέντζας μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ο Γιώργος Λέντζας αν και είχε μια πολύ πετυχημένη πορεία σε αυτά τα λίγα προγράμματα, που τον έχουμε δει στην τηλεόραση, κατά τα άλλα είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κρατάει χαμηλούς τους τόνους και να μην προκαλεί με ζητήματα, που αφορούν στα προσωπικά του.

Για τη σχέση του με την Χριστίνα Στεφανίδη δεν ξέραμε πολλά, παρά μόνο πως μετρούσαν 4 χρόνια μαζί, μέχρι που την Πέμπτη 19/5 έγινε γνωστό πως μέσα από την εκπομπή Breakfast at star, πως δεν είναι πλέον μαζί. Μάλιστα το ζευγάρι δε μένει πλέον στο ίδιο σπίτι και η μοναδική κοινή τους φωτογραφία στο instagram δεν είναι διαθέσιμη. Μετά από αυτή την είδηση, ίσως για αυτό και να μην πήγε στο γάμο Μαυρίδη, αν και επικαλέστηκε άλλο λόγο.

O χωρισμός του Γιώργου Λέντζα από την Χριστίνα Στεφανίδη

Ποιος είναι ο Γιώργος Λέντζας

O Γιώργος Λέντζας (Θεσσαλονίκη, 17 Ιουνίου 1990) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής, σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παραγωγός. Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταξιδιωτική εκπομπή World Party, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Στο Δρόμο[4], μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, για λογαριασμό του Alpha Tv.

To 2018 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 τον δεύτερο κύκλο του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης Nomads, στο πλευρό του Σάββα Πούμπουρα. Από το 2019 μέχρι το 2020, υπήρξε ο παραγωγός, συνδημιουργός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ Football Stories, που μεταδόθηκε στον ΑΝΤ1.

Γιώργος Λέντζας

Η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει αξιοσημείωτη τηλεθέασηκάτι που οδήγησε σε νέα συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για την παραγωγή ενός ακόμη κύκλου 16 επεισοδίων. Λόγω κορονοϊού η εκπομπή δεν κατάφερε να ξεκινήσει ποτέ γυρίσματα, μιας και τα γήπεδα παραμένουν κλειστά για το κοινό, έτσι ο δεύτερος κύκλος μπήκε σε παύση. Αυτή τη χρονιά παρουσιάζει, για λογαριασμό της ΕΡΤ, το Μεγάλο Παιχνίδι, την ελληνική μεταφορά του sports quiz του BBC, A Question of Sports, που προβάλλεται εδώ και 50 χρόνια στην Αγγλία ανελλιπώς.