«Ένα βράδυ νόμιζα ότι δεν ήταν το παιδί στην κούνια»: Η Μελίνα Μακρή μιλά για την εμπειρία της ως νέα μαμά

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ένα βράδυ νόμιζα ότι δεν ήταν το παιδί στην κούνια»: Η Μελίνα Μακρή μιλά για την εμπειρία της ως νέα μαμά

H Μελίνα Μακρή μίλησε το πρωί της Πέμπτης 19/5 στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης και την εμπειρία της ως νέα μητέρα. Δε παρέλειψε να σχολιάσει και την αμοιβαία στήριξη που έχει με τον σύζυγό της.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό απολογισμό για την εμπειρία της ως τώρα ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Μακρή για την εμπειρία της ως νέα μαμά

«Χαίρομαι να βλέπω το μωρό να είναι καλά και να παίρνει βάρος. Αν αρχίσει να επικοινωνεί το μωρό θα χαζέψω τελείως», δηλώνει. Αναφέρει πως οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι δύσκολοι, «δεν υπάρχει ύπνος, δεν υπάρχει ξεκούραση».

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, και όπως είπε είναι πολύ καλός και θα ήθελε «να μη δούλευε να φρόντιζε το μωρό όλη μέρα».

«Επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα, είχα όμως έντονες φοβίες, όπως να μην πέσω με το μωρό από τις σκάλες. Ένα βράδυ νόμιζα ότι δεν ήταν το παιδί στην κούνια», αποκαλύπτει.

Αποκαλύπτει πως είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως και ένα δύσκολο τοκετό. «Πέρασα και covid στον 8ο μήνα» τόνισε η Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια γέννησε πρόωρα και στεναχωρήθηκε καθώς «είναι δύσκολο να έχεις γεννήσει και να μην έχεις το μωρό, τον θηλασμό, τις αγκαλιές, το έβλεπα από το τζάμι».

Τέλος η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι που λέγεται «Ανούς» και σημαίνει «γλυκιά πρόκληση» στα λιβανέζικα.

Η Μελίνα Μακρή αποκαλύπτει για τη βάφτιση του γιου της

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή και την εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη βάφτιση του γιου της και αποκάλυψε και το όνομα που θα του δώσουν.

«Η βάφτιση είναι 10 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Αρτάκη στη Χαλκίδα, λόγω του ότι είναι σύζυγός μου από εκεί. Θα τον ονομάσουμε Γιάννη, είναι το όνομα το πεθερού μου αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θέλω να είναι έκπληξη»

Σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα, η Μελίνα Μακρή εξήγησε: «Είναι πολύ διαφορετικά, σίγουρα αλλάζει η ζωή σου εντελώς και ριζικά. Το μωρό έχει τους κολικούς τώρα, είναι το πρώτο διάστημα. Αρκετό κλάμα και γκρίνια και πολύ αϋπνία. Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε βάρδιες, το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ, γιατί ήθελα να δω πόσο μπορώ να αντέξω».

«Κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Εγώ το βίωσα δύσκολα από την αρχή μέχρι το τέλος. Γέννησα πρόωρα εξαιτίας του κορωνοϊού, μετά επειδή ήταν πρόωρο το μωρό είχε πολύ ταλαιπωρία στο σπίτι, μετά έκατσε θερμοκοιτίδα το μωρό και αυτό εμένα με διέλυσε. Δεν σε προετοιμάζει κανείς για αυτό που ζεις, ειδικά για το πρώτο τρίμηνο».