Μελίνα Μακρή: «Μάχημη μαμά!» - Η γλυκιά ανάρτηση της για την εμπειρία της μητρότητας ως τώρα

Ένας μίνι απολογισμός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μελίνα Μακρή: «Μάχημη μαμά!» - Η γλυκιά ανάρτηση της για την εμπειρία της μητρότητας ως τώρα

Αδιαμφησβήτητα μετά τον ερχομό του γιου της, η Μελίνα Μακρή βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, και όπως μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό της μεταξύ άλλων, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα το ρόλο της ως νέα μανούλα και χαίρεται την κάθε στιγμή.

Πώς άλλαξε η ζωή της Μελίνας Μακρή

Η γνωστή τραγουδίστρια καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζει με υπομονή γιατί ως γνωστόν τα βάρη των γονιών είναι μεγάλα. Έτσι θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της έως τώρα κάνοντας έναν μικρό απολογισμό στο Instagram.

«Μάχιμη μαμά!! Τα facts που έχω μαζέψει: -Θα αρχίσω να βγαίνω περισσότερο με τον μπέμπη και δεν θα φοβάμαι να τον βγάλω βόλτα με το αυτοκίνητο μόνη μου, φτάσαμε 4 μηνών πλέον!

-Οι κολικοί δεν περνάνε τόσο γρήγορα όσο πίστευα και έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε υπομονή. -Το ότι κοιμάται το ένα βράδυ τετράωρο δεν σημαίνει ότι θα κοιμηθεί και το επόμενο.

-η κοιλίτσα δεν φεύγει τόσο εύκολα όσο νόμιζα, ειδικά αν δεν κοιμάσαι, δεν έχεις κουράγιο για γυμναστική και θέλεις να τρως οπότε υπομονή και σε αυτό. -πόσο αγύμναστα χέρια έχω, κάθε φορά που σηκώνω τον μπέμπη (φλεγμονή καρπού). -όταν σου χαμογελάει για πρώτη φορά θέλεις να κλάψεις από χαρά» έγραψε στο ποστ που δημοσίευσε.

"Ράγισε" καρδιές με την ανάρτηση για τον γιο της η Μελίνα Μακρή

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Μακρή θέλησε να μιλήσει για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της, ο οποίος ήρθε πρόωρα στη ζωή και χρειάστηκε να μείνει κάποιες μέρες στη θερμοκοιτίδα.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για αυτό το θέμα και μέσα από τη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλει να δείξει πόσο ευγνώμων αισθάνεται για το παιδί της.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε, Τρίτη 15 Μαρτίου. Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου, θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω, που φοβόμουν τα πάντα κ ειδικά το μπάνιο σου γτ είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν κ ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα. ..

Σ' ευχαριστώ @e.pezou για την σωτήρια καθοδήγηση σου εκείνες τις πρώτες μέρες που ένιωθα πως χρειάζομαι ένα χέρι να πιαστώ. Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα έσβησαν όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.