Δίκη Φιλιππίδη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες που «καίνε» την πρώτη καταγγέλλουσα

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες που «καίνε» την πρώτη καταγγέλλουσα

Μία νέα εξέλιξη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (19/5), στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 25 Μαΐου, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες της πρώτης καταγγέλλουσας από παραστάσεις του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, τραβήχτηκαν αρκετό καιρό μετά τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλει η ηθοποιός. Μάλιστα πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν όλοι μαζί, ενώ την ίδια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

«Αυτό σημαίνει ότι είχαν καλές σχέσεις, τώρα τι άλλαξε στην πορεία… Είναι κρυμμένοι άσσοι στο μανίκι της πλευράς του Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Κεντρική φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Τα συγγενικά πρόσωπα που στηρίζουν τον Φιλιππίδη

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και εκτός από την Ελπίδα Νίνου και τον γιο του, υπάρχουν και κάποια άλλα συγγενικά πρόσωπα, εκτός της οικογένειας, που τον στηρίζουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη, η σύζυγος του ηθοποιού είναι ψύχραιμη και ενημερώνεται από τους δικηγόρους για τις εξελίξεις. Μάλιστα, με τον γιο του ηθοποιού, πάνε κοντά του στα διαλείμματα. Μάλιστα, εκτός από αυτούς τους δύο, παρούσες στην δίκη είναι και οι δύο αδερφές της Ελπίδας Νίνου.

«Η ψυχολογία της γυναίκας του είναι άσχημη γιατί ο άντρας της είναι στη φυλακή για κατηγορίες, οι οποίες είναι ανυπόστατες. Δίνουν μαζί τη μάχη τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ηθοποιού.