Δίκη Φιλιππίδη: Η αντίδραση της Ελπίδας Νίνου στα διαλείμματα - Πώς συμπεριφέρεται

Παραμένει ψύχραιμη και προσηλωμένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη Φιλιππίδη: Η αντίδραση της Ελπίδας Νίνου στα διαλείμματα - Πώς συμπεριφέρεται

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και χθες 17/5 μάλιστα κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2010 (διαβάστε εδώ την συγκλονιστική κατάθεσή της).

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου

Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν φεύγει από το στο πλευρό του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του δεν συζητά με κανέναν, είναι προσηλωμένη στη διαδικασία και διακριτικά και ψύχραιμα ακούει όλες τις μαρτυρίες.

Η ίδια παραμένει ψύχραιμη, ήρεμη και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τους δικηγόρους και στα διαλείμματα πλησιάζει με τον γιο της τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Το άγνωστο περιστατικό με τον γιο του κατηγορούμενου στην δικαστική αίθουσα

Την Δευτέρα 16/5, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών όπου συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ένα άγνωστό περιστατικό με τον γιο του κατηγορούμενου συνέβη στην δικαστική αίθουσα. Το πρωί της Τετάρτης 18/5, λοιπόν, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το περιστατικό βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, αφού όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα πέρασαν την πόρτα της αίθουσας, κατέφτασε και ο Δημήτρης Φιλιππίδης για να παρακολουθήσει όσα θα συνέβαιναν.

Ωστόσο, η Πολιτική Αγωγή έκρινε πως δεν θα ήταν σωστό να βρίσκεται εκεί, καθώς θεώρησαν πως είναι μάρτυρας και απαγορεύται η παρουσία του. Αυτό παραξένεψε τους δικηγόρους του κατηγορούμενου, οι οποίοι θεώρησαν ότι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για την Λένα Δροσάκη που ήταν ήδη στην αίθουσα.

Στη συνέχεια, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, μπόρεσαν να διαβάσουν όλα τα ονόματα των μαρτύρων και το όνομα του Δημήτρη Φιλιππίδη δεν άνηκε στην λίστα με αποτέλεσμα να παραμείνει και να αποχωρήσουν άλλα πρόσωπα.