«Είστε καλεσμένος και με ρωτάτε τι σημαίνει;» - Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Δημητρακόπουλο

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είστε καλεσμένος και με ρωτάτε τι σημαίνει;» - Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Δημητρακόπουλο

Στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης 19/5 ήταν καλεσμένος ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος για να μιλήσει για τις εξελίξεις στη δίκη του ηθοποιού, ωστόσο με αφορμή τη χθεσινή έντονη αντίδραση που είχε η Φαίη Σκορδά στα λεγόμενα του, συνεχίστηκε η "ένταση" ανάμεσά τους και η έντονη διαφωνία τους.

Συνεχίζεται η διαφωνία Σκορδά και Δημητρακόπουλου

Όπως έγινε γνωστό, στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν φωτογραφίες-ντοκουμέντο της πρώτης καταγγέλλουσας σε παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τον πρώτο καταγγελλόμενο βιασμό. Τα στιγμιότυπα απεικονίζουν τη μηνύτρια δίπλα στον προφυλακισμένο ηθοποιό.

«Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ» σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να σημειώνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε τυπικές σχέσεις με την πρώτη καταγγέλλουσα.

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση».

«Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε» συνέχισε η παρουσιάστρια του Πρωινού, ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε πως τα δικαστήρια λειτουργούν με την κοινή λογική.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως για να «εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί». Τότε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη της ζήτησε να εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη «ενσυναίσθηση».

Δίκη Φιλιππίδη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την καταγγέλλουσα στην παράστασή του

Μία νέα εξέλιξη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (19/5), στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 25 Μαΐου, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες της πρώτης καταγγέλλουσας από παραστάσεις του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, τραβήχτηκαν αρκετό καιρό μετά τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλει η ηθοποιός. Μάλιστα πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν όλοι μαζί, ενώ την ίδια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

«Αυτό σημαίνει ότι είχαν καλές σχέσεις, τώρα τι άλλαξε στην πορεία… Είναι κρυμμένοι άσσοι στο μανίκι της πλευράς του Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Κεντρική φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI